Radio Transilvania, relansat într-o nouă ţinută: Radio TransilvaniCOOL. Oficialitățile, prezente la eveniment !

Primul post de radio din Transilvania, înfiinţat în anul 1995, emite neîntrerupt. Formatul său este adult contemporary, difuzând într-o reţetă unică muzica ultimelor trei decenii de existenţă. Postul are buletine de ştiri locale, regionale, naţionale şi internaţionale într-un mixt bine compus. În prezent, postul trece printr-un proces susţinut de modernizare tehnică şi de schimbare a politicii editoriale.
În Saloanele Hotelului Metropolis, oameni de afaceri din judeţul nostru au fost invitaţi de Radio Transilvania, prima rețea regională privată din România, la startul campaniei de relansare, intitulată Regăsește TransilvaniCOOL. Reţeaua de radio formată din 13 staţii de emisie locală, s-a reîmprospătat cu un look şi un sound nou, dorind astfel, să dea o voce nouă tuturor transilvănenilor. Printre invitaţi a fost preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, prefectul judeţului – Ovidiu Frenţ, primarul municipiului Bistriţa – Ovidiu Creţu, vicepreşedintele CJ – Ioan Ţintean, managerul Centrului Judeţean pentru Cultură – Gavril Ţărmure, managerul Palatului Culturii – Dorel Cosma, şefi ai instituţiilor deconcentrate. Gazdă bună a fost proprietarul reţelei Radio Transilvanicool – Mihai Nagy.
În deschidere au luat cuvântul directorul Radio Transilvania, Francisc Szatmari şi Liana Sabo, director Radio Transilvania Bistriţa.
Odată cu începutul primăverii, Radio TransilvaniCOOL se relansează cu un look şi un sound cool, ca o adiere plină de prospeţime. Regăseşti TransilvaniCOOL – este noua poziţionare a postului, care din cele 13 staţii de emisie va da o voce nouă tuturor transilvănenilor. Cu grai ardelenesc, adus la zi, cu empatie şi prietenie, Radio TransilvaniCOOL dă startul unei campanii de comunicare a noii poziţionări prin care ascultătorii, partenerii şi brandurile zonei vor redescoperi atractivitatea şi caracterul original al postului în peisajul media naţional. Noua abordare a postului e definită de ştiri pozitive, muzică faină, zâmbete matinale şi fapte de seamă. Radio TransilvaniCOOL este actual, fără a uita spiritul locului şi tradiţiile, simte local şi comunică global.
Cu grai ardelenesc adus la zi, cu empatie și prietenie, evenimentul dă în același timp startul unei campanii de comunicare multichannel a noii poziționări, prin care ascultătorii, partenerii și brandurile zonei vor redescoperi atractivitatea și caracterul original al postului în peisajul media național.
Evenimentul, prezentat de Ovidiu Matiuc de la Radio Transilvania Satu Mare, a fost animat de echipa Radio Transilvania, care a dezvăluit noua abordare a postului: știri pozitive, muzică faină, zâmbete matinale și fapte de seamă. Atmosfera a fost asezonată cu o degustare de vinuri, o călătorie de bun gust prin cramele transilvănene, asigurată de renumitul oenolog Dorin Popa.
Radio TransilvaniCOOL este acasă şi se face auzit cu mândrie din Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare, Bistriţa, Zalău, Baia Mare, Turda, Luduş, Beclean, Mediaş, Aleşd, Beiuş şi Carei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5