Puterea gândului 30 – Învăţătură lui Seth

În „Puterea gândului 29“ l-am prezentat pe Seth, o fiinţă necorporală care a predat peste 20 de ani prin mediumul Jane Roberts înţelepciunii din dimensiunea lui privind natura realităţii materiale şi puterea gândului. La începutul contactului cu Jane, Seth s-a introdus cu următoarele cuvinte puternice: „Eu sunt mai ales o personalitate cu un mesaj: voi creaţi lumea voastră. Voi aveţi poate cel mai groaznic talent dintre toate talentele care existe: abilitatea de a proiecta gândurile în forme fizice”, şi adaugă: „Dacă nu recunoaşteţi rolul vostru ca şi creatori, atunci veţi neglija orice responsabilitate pentru soarta voastră şi condiţiile de pe pământ”. Seth explică mai departe: „Corpul fizic este materializarea trupului astral. Voi sunteţi deocamdată focalizaţi pe o anume frecvenţă a evenimentelor, fenomenul pe care îl interpretaţi ca „timp”. Alte epoci istorice exista „în acelaşi timp”, adică, paralel. Iar voi nu sunteţi focalizaţi pe frecvenţele lor. Viitorul se află la fel de clar lângă realitatea voastră. Există mai multe versiuni probabile ale viitorului ... din care alegeţi anume evenimente...” Cu această afirmaţie, Seth confirmă modelul dimensiunilor paralele cu diferite structuri de timp. Mai departe, el sprijină interpretarea fizicii cuantice despre versiuni probabile ale viitorului, suprapuse una pe cealaltă, care intră în colaps doar în momentul de observare pentru a crea o singură realitate. Din cuvintele lui se poate concluziona că entitatea care alege versiunea realităţii este conştiinţa noastră. Faptul ca Seth nu foloseşte niciun termen din fizică, şi totuşi se regăseşte în materialul lui toată teoria pe care am explicat-o în acest serial, este pur şi simplu copleşitor. Învăţătura lui Seth confirmă teoria conştiinţei cuantice în retrospectivă! Pe de altă parte, nimeni până acum nu a putut să formuleze o nouă teorie pe baza materialului lui Seth, chiar dacă câţiva fizicieni au participat la şedinţe cu Seth, având şansa de a pune întrebări directe.

Prin această descoperire, se confirmă legătura dintre puterea gândului şi fizica cuantică. O analiză profundă a materialului Seth prin ochi unui fizician furnizează încă o surpriză: se găseşte şi teoria relativităţii, în mod ascuns, în mesajele lui Seth, care spune: „În anume vise şi experienţe extracorporale, conştiinţa voastră se poate mişca cu o viteză mai mare decât viteza luminii. În aceste condiţii, voi sunteţi în stare să percepeţi şi alte forme de masă sau materie”. Aici, Seth vorbeşte fără dubiu despre dimensiunea viitorului, care se poate accesa în stare de conştiinţă întinsă. După ce am explicat în „Puterea gândului 27”, că viteza luminii poate fi depăşită în dimensiunile viitorului (invizibile pentru noi din realitatea prezentului), iar pentru un observator care se afla acolo, viitorul nostru devine prezentul lui şi prinde un aspect material din cauza relativităţii materiei. Acum este clar de ce Seth pune atât de mare importanţă pe starea de somn, prin care – aşa spune el - putem să influenţăm viitorul nostru!

Mai departe, Seth confirmă rolul emoţiei în legătură cu puterea gândului, lucru pe care l-am explicat amănunţit în articolele „Puterea gândului 14 – 16”. Cu cuvintele lui: „Dacă sunteţi prin natura voastră mai emotivi şi gândiţi în imagini vizuale, care sunt însoţite de emoţii puternice, atunci gândurile se transformă mai repede în evenimente fizice. Iar dacă sunteţi o fire mai pesimistă, care gândeşte mai degrabă la posibile necazuri, atunci gândurile voastre provoacă exact aceste evenimente”. Primim versiunea realităţii pe care o alimentăm cu gânduri puternice...

Cum scăpăm de capcana gândurilor greşite? Înainte de a corecta modul de a gândi, trebuie să conştientizăm greşelile. După aceea urmează un antrenament, care trebuie urmărit cu mare disciplina. Nu ajunge să ştim secretul puterii gândului doar în mod abstract. Nu ajunge să fim convinşi că funcţionează. De aceea, data viitoare începem cu partea practică în „Puterea gândului 31 – Un exerciţiu care vă schimbă viaţa”.

Comentarii

19/04/10 14:45
Vizitator

este adevarat .avem fiecare dintre noi o astfel de experienta dar nu am constientizat-o.poate ca nu vrem sa acceptam ideia ca suntem puternici sa nu ne asumam nici o vina pentru esecurile noastre , sau ca acceptam comoditatea(sau asa a vrut Dumnezeu).in religia noastra ni s-a spus "cere si ti se va da"sau "daca am avea credinta cat un bob de mustar am putea muta si muntii"

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5