Punct şi de la capăt în Cupa Şcolilor la Street Dance. Vezi ce trupe au urcat pe podium în finala naţională!

O nouă ediţie, a IX-a, a Cupei Şcolilor la Street Dance a ajuns la final, după un periplu naţional, cu punct final la Bistriţa. Câştigătorii din zece judeţe, nu mai puţin de 40 de trupe de gimnaziu şi liceu, s-au întâlnit în finala naţională din gălăgioasa Sala Polivalentă. 

         „De data aceasta totul s-a rezumat la emoţii intensificate, nerăbdare, lacrimi de fericire, dar şi determinare. Prin show-urile lor, trupele au transmis faptul că dansul ocupă un loc important, iar această pasiune creează întotdeauna momente de neuitat”, au scris, post-eveniment, organizatorii.

         Juraţii, nume importante în lumea genului – Paul Gheorghe, Simona Mereu şi Ionuţ Eftene din Bucureşti, Renata Veszi din Oradea, Alina Ciceo din Cluj-Napoca şi Denis Amet din Constanţa – nu au avut o misiune uşoară, cu peste trei ore de concurs.

         La nivel gimnazial, titlul de Şcoală Campioană la Street Dance a fost adjudecat de Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu” din Bistriţa cu trupa Shake the Rules. Locul II a fost obţinut de Kids Crrew de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, iar locul III de Black&White Sqaud de la Şcoala Gimnazială „Grigore Moisil” din Satu Mare.

         La licee, titlul naţional a fost cucerit de Street Groove de la Liceul „Lucian Blaga” Reghin, trupa Straight Out Crew de la Liceul de Arte „Corneliu Baba” Bistriţa urcând pe locul II. Locul III a fost câştigat de Infinity de la Liceul Teoretic „Arany Janos” din Bihor.

         La secţiunea 1vs 1 Hip Hop Battle, nivel gimnazial, Andra Adăscăliţei a cucerit locul I, podiumul fiind completat de Maia Pop (locul II) şi Cristina Pihu (locul III). La licee, locul I a fost obţinut de Felix Stancu, acesta fiind urmat pe podium de Alexandra Szabo şi de Alin Târcă.

         „Cred că a fost ediţia cu cea mai bună organizare, iar pentru asta mulţumesc celor 33 de voluntari – tineri şi părinţi de la Reborn Dance Studio. Mulţumesc, de asemenea, Centrului Judeţean pentru Cultură pentru sprijinul acordat. Remarc calitatea acestui concurs şi a celor 40 de echipe calificate, cu peste 250 de tineri dansatori. Mulţumesc publicului numeros, peste 600 de persoane, care au întreţinut o atmosferă fantastică la acest eveniment al dansului”, ne-a declarat Dora Incert de la Reborne Dance Studio, organizator al CSSD, la nivel naţional şi judeţean.

         Potrivit acesteia, din toamnă vor începe pregătirile pentru o nouă ediţie a Cupei Şcolilor la Street Dance, mai ales că va fi o ediţie aniversară, de anvergură. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5