PSD: România se scufundă și voi continuați să vă bateți pe ciolan! Opriți-vă!

Comunicat de presa

Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găști au aruncat țara în haos. Iar Iohannis - artizanul acestui dezastru, doarme neîntors!

S-a umflat socata în voi! Vă dați cu trotinetele în cap! Vă trageți de păr în fața camerelor! Vă maimuțăriți la tv încercând să păreți gravi în timp ce dați ultimatumuri și para-ultimatumuri! Ați transformat masa guvernului într-o tarabă a intereselor și ifoselor voastre!

Dar pentru țară ce faceți, incompetenților?! Dar ultimatumuri pentru a crește testarea și numărul de paturi la ATI când dați??

Chiar nu vă e rușine?! Azi au murit încă 195 de oameni. Nu e niciun loc la ATI. Lumea moare de foame la propriu. Euro este 5 lei. Agricultura e la pământ. Ați depășit viteza luminii la împrumuturi. De 4 luni nu faceți decât să vă împărțiți funcții și bani.

România se scufundă și voi continuați să vă bateți pe ciolan! Opriți-vă!

Comentarii

16/04/21 15:01
un cetatean

Si voi tot pe ciolan va bateti! Si ne scufundam vertiginos inca de pe vremea domniei voastre, doar ca atunci nu ati observat.
Daca ar fi fost construite cele 8 spitale regionale promise de voi, ar fi fost mai bine pentru tara si cetateni. Dar voi ati avut alte prioritati.Siguranta lui Dragnea era prioritara, tara a trebuit sa astepte.
Asa ca renuntati la a mai poza in salvatorii natiei. Sunteti niste politruci pusi pe capatuiala. Unde este Dragnea,Valcov,Draghici,Sorina Pintea, etc? Oamenii vostri valorosi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5