PSD: Pe 6 decembrie votați pentru siguranța unui trai mai bun!

Cinismul și teroarea guvernului liberal trebuie să se termine pe 6 decembrie!
Români, ieșiți la vot cu curaj și cu responsabilitate. Chiar dacă Guvernul PNL a pus alegerile în pandemie ca să vă sperie să nu veniți să-i sancționați pentru dezastrul din sănătate și economie, acum e șansa voastră să schimbați starea de fapt din România.

Veniți să votați PSD, să le arătați că nu vă pot speria! E mai periculos să stai acasă, cu Orban la Guvern încă 4 ani, decât să mergi la vot! Guvernul Orban nu vă amenință doar sănătatea, ci și locurile de muncă, veniturile familiei și educația copiilor.

Votați PSD, singurul partid care poate lupta cu PNL în viitorul Parlament. Nu vă irosiți votul pentru partide fără șanse să treacă de pragul electoral sau care vor fi prea slabe în viitorul Parlament. Votați PSD, singurul partid care poate lupta pentru voi!

PSD are un program de guvernare sustenabil, care este axat pe susținerea companiilor românești, pe siguranța locurilor de muncă și pe reducerea impozitelor pe venit, pe reforma sistemului sanitar și combaterea epidemiei prin măsuri europene.

Pe 6 decembrie ieșiți la vot cu responsabilitate și curaj.

Pe 6 decembrie votați PSD pentru siguranța unui trai mai bun.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT- PSD ORG. JUD. Bistrita-Nasaud. Realizat de Rasunetul Media SRL. Codul de identificare a mandatarului financiar 11200020

Comentarii

05/12/20 08:43
Eugen

Așa am votat și data trecută și ne-ați fript cu niște guverne de toată jena și niște acțiuni politice puternic contrastante cu promisiunile electorale. Ați ascuns gunoiul sub preș și v-ați văzut de ale voastre. În vecii vecilor nu mai pupați voi o asemenea majoritate în Parlament.

05/12/20 09:20
Români, veniți ...

Cu siguranță ies la vot. Dar de data asta nu votez pentru siguranța unui trai mai bun, votez ca să scăpăm, chiar dacă nu definitiv, țara de PSD. 10 august vă spune ceva? Mineriadele și toate rahaturile voastre. Noi nu am uitat. Vrem să fiți măturați de la putere prin vot. Poate definitiv!

05/12/20 10:17
un cetatean

Ca voi pesedistii ati fost si sunteti surzi la glasul romanilor este o certitudine.Ne-ati batjocorit ani in sir prin abordari economice si sociale haotice, tintind doar interese de grup, iar acum vorbiti aiurea.Promiteti lucruri fara acoperire, ca doar "la minciuni sunteti olimpici" -Gabriela Firea
Rupti de realitate si plini de ifose si obraznicie,desconsiderati pe cei din banii carora traiti.Avansati pentru functii de conducere oameni slugarnici,galagiosi,obedienti partidului,si ne convingeti ca este pentru binele nostru. Mai mare insulta la adresa natiei n-am intalnit in Romania postdecembrista.
Si asa cum am mai spus, vom vota pentru binele nostru, nu al vostru, pentru perspectiva unui trai decent, si pentru recastigarea demnitatii cetatenilor!

05/12/20 11:39
un cetatean

Si inca ceva, vorbiti in despre teroarea guvernului Orban! Care teroarea? Va temeti ca daca sunteti scosi din joc de alegatori o sa dati socoteala in fata tarii pentru praduirea tarii? Voi care ati inceput nationalizarea cu ordonanta 114, voi care ne sfidati si acum prin oameni fara competenta,aroganti si obraznici, dar instalati in functii banoase in sistemul de stat! Voi, care ati scindat tara ,guvernand pentru voi, dar cheltuind banii nostril! Nici macar nu va este jena de aberatiile pe care le rostogoliti in spatiul public.
Sa va fie rusine!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5