PSD BN: Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale

Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că ești un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?!

Cristian, Comisia Europeană a avut timp - în doar 4 ZILE! -  să-ți citească PNRR-ul. Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles. FĂRĂ SĂ-L CITEȘTI! Au citit și s-au crucit!

Cristian, nu ți-a fost rușine să ieși la televizor, acum două zile, și să minți nonșalant că totul e ok, deși știai foarte bine ce observații devastatoare ai primit de la Comisia Europeană?!

Cristian, TU ești un dezastru! ZERO! Cum să îți spun în „penerereză” ca să înțelegi și tu: PLEACĂ ACASĂ!!!!

PS: Dacă parlamentarii PNL și UDMR nu votează moțiunea simplă pe care PSD a depus-o împotriva lui Ghinea, atunci vor răspunde în solidar cu acest ministru ZERO care și-a dorit ca miliardele din PNRR să se ducă la firmele de consultanță și clienții săi politici!

 

 

PSD Bistrița-Năsăud

 

 

Comentarii

11/06/21 13:53
Ion Ciot

Opoziție securistă, ca de obicei. Numai ei, pesediști sunt deosebit de capabili, inteligenți și regretați de cetățeni că nu mai sunt la conducere, adică la butoanele căpătuirii proprii. Câtă durere !

11/06/21 15:13
un cetatean

Inca o dovada de amatorism pesedist. Ei care n-au avut nicio preocupare de-a atrage fonduri europene, ironizeaza si dau lectii altora. Ca sunt niste impostori si nesatui de sinecuri ne-am lamurit, dar sa fie atat de vocali cand in mintea lor bate vantul, este totusi prea mult.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5