PSD Bistriţa-Năsăud: România se poate salva doar dacă acest guvern al eșecului pleacă!10 argumente mari ale moțiunii de cenzură

            PSD, ca principal partid de Opoziție, cere socoteală pentru situația catastrofală în care a ajuns România și acționează pentru demiterea guvernului Cîțu.

            Într-un timp record, mai puțin de 6 luni, actualul guvern a făcut din România o țară eșuată! Cu sărăcie cronică, cu o economie EȘUATĂ, cu un sistem de învățământ EȘUAT, cu un sistem medical EȘUAT, cu o Agricultură DECIMATĂ și cu o lipsă de perspectivă înfiorătoare.

            10 argumente mari ale moțiunii de cenzură:

  • România trăiește de pe o zi pe alta, din împrumuturi masive luate la dobânzi astronomice. Cu peste 34 miliarde euro a fost îndatorată România în ultimele 18 luni, la dobânzi de 10 ori mai mari decât media UE!
  • Populația sărăcește rapid. Prețurile sunt într-o continuă creștere, puterea de cumpărare scade accelerat.
  • Hoția a fost oficializată prin lege! Banii publici au fost direcționați exclusiv administrațiilor locale conduse de partidele puterii!
  • Firmele românești au fost abandonate! Din cele 57 de măsuri pentru IMM-uri scrise în programul de guvernare, 55 au fost anulate!
  • Modelul coaliţiei ajută economic alte state, nu România! Românii  subvenționează producția și locurile de muncă din alte state, de unde importăm masiv.
  • Reforma pensiilor, prin eliminarea fizică a viitorilor pensionari! Creșterea vârstei de pensionare până la 70 de ani, mascată drept opțiune, dă o lovitura de grație românilor!
  • PNRR, din Redresare în Sărăcire Programată! Un plan care trebuia să fie pentru România și pentru toți românii a fost confiscat pentru interese economice ale grupurilor clientelare ale puterii.
  • Sănătatea publică sub o continuă terapie intensivă! Eșec pe linie. În privința pandemiei, a vaccinării! În schimb, tunuri de sute de milioane de euro, de tip Unifarm!
  • Educația = haos și improvizație; viitorul a generații întregi de elevi a fost grav compromis!
  • Agricultura României, pe făraș! Două recorduri fantastice” negative: cea mai pronunțată reducere de producție dintre activitățile economice, minus 16 %, și cea mai mare creștere de prețuri, plus 1            România se poate salva doar dacă acest guvern al eșecului pleacă!0.5% la prețuri.

 

            România se poate salva doar dacă acest guvern al eșecului pleacă!

 

 

 

Biroul de presă PSD Bistriţa-Năsăud

 

 

Comentarii

15/06/21 16:25
un cetatean

In viziune pesedistilor, ei sunt salvatorii natiei. Uita cat au matrasit in timpul guvernarii lor. Cum au umplut toate institutiile cu familii si pile de partid, platiti regeste de la buget si fara competente, cum au insultat tara promitand 8 spitale regionale si n-au construit niciunul. A venit pandemia si din pricina imposturii lor s-au pierdut vieti omenesti.
Iar despre profesionnistii din PSD ne-am lamurit. L-am auzit la tribuna Parlamentului pe Daniel Suciu( acest Agamita Dandanache al zilelor noastre) cu un discurs marlanesc, plin de minciuni si violenta verbala.
Inafara de hotie si cinism altceva nu stiu, pentru ca asta au invatat si practicat, dar ii acuza pe altii.
Sunt disperati ca tara se va debarasa de ei, si multe lucruri ascunse se vor afla.
De aceea se zbat,sunt galagiosi,irationali demagogi desavarsiti.

15/06/21 16:33
Toni

Păcat că prostia nu doare. Cu toate că moţiunea simplă iniţiată de PSD împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a fost respinsă, de plenul Camerei Deputaţilor, unde înregistrat 143 voturi ‘pentru’, 171 ‘împotrivă’ şi o abţinere, acestia nu au invătat nimic din acest esec. Prostănacii de la PSD care nu au înteles nimic (termenul „prostănac” atât de drag PSD-istilor a fost folosit de tătucul lor Ion Iliescu la adresa lui Mircea Geoană), continuă să-i dea înainte cu motiunea de cenzură. O logică simpă ar trebui să aibă chiar si acesti PSD-isti: dacă nici măcar moțiunea simplă împotriva lui Cristian Ghinea nu a avut sorți de izbândă, care ar fi avut doar un caracter simbolic, cel vizat nefiind obligat de lege să renunțe la funcție, atunci cum să treacă o motiune de cenzură care are consecinta căderii guvernului. Dar, de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere.

16/06/21 18:28
Din cartiere

Domnilor PSD-isti sau care itzi fi de stanga ... pricepeti odata ca ASTIA NU VOR PLECA DECAT NUMAI DATI JOS CU FORTZA ! Nu va mai imbatati cu apa rece , ca po.pu.li.mea nu pricepe ca a fost inselata si dusa de nas si ca au votat efectiv ca na. tara.ii ... in majoritate , printre care si io am fost ... ! Asa caaaa... pana la urmatoarele alegeri, asta am votat, asta avem !
Sunt curios cum va arata Romania la finalul mandatului astora... ( daca mai existam ca natie ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5