PSD Bistriţa: Domnule primar, uneori prietenii dăunează grav lucidității!

Domnule primar, uneori prietenii dăunează grav lucidității!
Dacă deciziile administrative și care influențează viața bistrițenilor sunt luate la șuete cu prietenii, rezultatele sunt dezastruoase.
Un „prieten” v-a solicitat renunțarea la Centrul Intermodal, adică aruncarea la coș a 7 milioane de euro, același prieten v-a rugat să schimbați denumirea parcului municipal și amplasarea la limita legalității a bustului Regelui Mihai.
Dumneavoastră însă aveți datoria să ascultați de bistrițeni, nu de prieteni care au interese particulare. Ne întrebăm ce alți prieteni v-au determinat să cheltuiți peste 5 miliarde pe două toalete publice sau tot aceeași sumă pe închirierea ornamentelor stradale? Cam larg la pungă sunteți domnule primar pe banii altora!
Pentru că în viață, mai ales în ipostaza în care sunteți, deciziile vin la pachet cu asumarea, solicităm instituțiilor statului, începând cu Curtea de Conturi, să verifice și să impute tuturor decidenților prejudiciul creat de renunțarea la proiectul Centrului Intermodal. Și dacă sunteți capabil, domnule primar, de transparență vă solicităm să prezentați în detaliu proiectul la care ați renunțat, nu figuri de stil puerile cu gaze de eșapament care deranjează casele prietenilor!
PSD Bistrița

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5