Proiectul Linia Verde a fost prelungit până în 31 decembrie 2024!

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, și directorul executiv Liliana Coceșiu din cadrul Primăriei Bistrița au oferit, în cadrul unei conferințe de presă, o serie de informații cu privire la proiectul cu finanțare europeană Linia Verde.

            În primul rând, trebuie menționat că proiectul a fost prelungit până la data de 31 decembrie 2024, în tipm ce contractul de lucrări ar trebui să se încheie în luna august.

În prezent, se lucrează și la operaționalizarea sistemului de bike- sharing. În municipiu, sunt 7 stații în care sunt amplasate 175 de biciclete. Într-un termen de maximum 30 de zile, sistemul ar trebui să funcționeze. În cadrul Primăriei Bistrița, este elaborat un Regulament care va fi aprobat în ședința de Consiliu Local, care prevede utilizarea bicicletelor într-un anumit timp gratuit, după care, dacă persoana alege să o folosească mai mult, atunci va fi percepută și o taxă.

Primarul Ioan Turc a menționat că, în ceea ce privește autobuzele electrice acestea ar trebui să circule începând din această toamnă, oricum cel mai târziu la de la 31 decembrie 2024.

Potrivit acestuia, trebuie soluționată între timp și problema parcărilor.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5