Proiectoare LED exterior: cele mai puternice surse de iluminat cu un consum redus de energie

Proiectoarele LED sunt cel mai popular și mai puternic tip de iluminat cu LED. Acestea oferă o iluminare superioară și un consum redus de energie în comparație cu sursele tradiționale de iluminat pentru curte.

În cazul în care te întrebai cum pot fi atât de eficiente și totuși extrem de puternice, vom discuta în rândurile ce urmează de ce selecția de proiectoare LED exterior reprezintă cea mai bună alegere pentru iluminatul curții sau al grădinii.

Vom explora împreună numeroasele beneficii pe care le au proiectoarele LED de exterior cu senzor de miscare și modul în care acestea pot fi utilizate pentru a îmbunătăți siguranța și vizibilitatea în spațiile în aer liber.

Cât costă un proiector LED simplu și cât costă unul cu senzor de miscare?

Prețul proiectoarelor LED diferă, bineînțeles, în functie de tipul de intensitate al luminii alese, cât și de opțiunile dorite. Dacă intri chiar acum pe Electric14.ro poți vedea că gama de proiectoare LED exterior este variată. Astfel că, poți alege un proiector LED exterior cu senzor de miscare sau un tip de iluminat simplu în nuanța de lumina dorită.

Costurile pentru un proiector LED simplu de 10w cu grad de protectie IP65 pornesc de la 17,50 lei și pot ajunge până la 820 lei pentru un proiector LED cu o putere de 400 w, alimentare de 220v și grad de protectie IP66.

În schimb, dacă vei alege proiectoare LED exterior cu senzor de miscare vei plăti de la 55 lei pentru un proiector LED cu putere de 10w, alimentare între 220v-240v și grad de protectie IP66, până la 212 lei pentru un proiector LED cu telecomandă, cu o putere de 50w, grad de protectie IP65 și alimentare între 220v-240v.

Care este timpul optim de funcționare al unui proiector cu LED? Îl poți lăsa aprins o noapte întreagă?

Poți comanda cu încredere proiectoare LED cu sau fără senzor de miscare întrucât pornirea și oprirea acestora nu afectează în niciun fel durata lor de viata. În plus, aceasta sursa de lumina este suficient de rezistenta încât să susțină o funcționare optimă pe tot parcursul nopții, fără să îi reducă eficienta în timp ori durata de viata.

Proiectoarele LED au o durată de viață incredibil de lungă, astfel încât nu vor înceta să funcționeze, chiar dacă sunt lăsate aprinse seara. Luminozitatea și frecvența de funcționare 24/7 fac ca aceste produse să fie aparatajele ideale pentru uz casnic, care mențin curtea un loc sigur și luminat mereu, oferind în același timp o garantie că nu există nici un risc implicat într-o utilizare pe timpul nopții.

Ce intensitate trebuie să aibă iluminatul grădinii cu proiectoare LED exterior?

 

Eficiența unui LED se măsoară, de obicei, în lumeni pe watt. LED-urile sunt mai bune la iluminatul eficient, deoarece oferă o putere mai mare de lumeni decât alte tipuri de becuri, ceea ce înseamnă că vei folosi mult mai puțină energie fără a sacrifica luminozitatea.

Atunci când alegi echipamentul electric pentru terasa sau gradina, este important să iei în considerare tipul și dimensiunea spațiului cu care lucrezi. Spre exemplu, dacă ne referim la intensitatea luminii, 600-700 lumeni vor fi suficienți pentru spațiile restrânse.

În schimb, dacă grădina ta măsoară o amplasare mai grandioasă, atunci ar fi bine să iei în considerare proiectoare LED exterior care au cel puțin 1200 lumeni sau chiar mai mult. Pentru un și mai bun confort, poți, de asemenea, să amplasezi mai multe proiectoare LED exterior în jurul aleilor pentru a crea o atmosferă de seară, fără a folosi electricitate din interior.

Pe Electric14.ro vei descoperi categorii variate de produse LED, fiecare adaptate ca pret pentru diferite bugete. Așa că, fii sigur că vei găsi un proiector LED de calitate în marja de pret pe care o cauți. Când vine vorba de intensitatea fasciculului luminos, pentru un iluminat de curte, cu siguranță vei avea nevoie de o putere destul de mare dacă spatiul este vast.

Ce temperatura de culoare este potrivită pentru a ilumina grădina cu proiectoare LED?

Am punctat până acum că LED-urile sunt uimitoare pentru că folosesc mult mai puțină energie decât alte tipuri de iluminat, astfel încât le poți lăsa aprinse pentru perioade lungi de timp fără a avea un impact puternic asupra facturii de electricitate sau aspura siguranței acasă.

Totuși, este important să stabilim care este cel mai potrivit iluminat pentru o curte. Vei folosi lumina calda sau lumina rece? Produsele LED vin cu o mulțime de variante pentru a satisface ambele preferințe, însă doar un sigur tip de temperatură de culoare se va potrivi cu adevărat în curtea ta. Ești curios să vezi care?

Proiector LED alb cald sau alb rece?

Alegerea unor sisteme potrivite de iluminat exterior te va scuti de bătăi de cap la factura de întreținere cu energie electrica. Un proiector LED se va dovedi nu doar eficient, dar și extrem de util pentru amenajarea iluminatului în grădină. LED-urile sunt utile și pot fi folosite în pereche, nu doar ca produse disparate, astfel că poți amenaja absolut minunat o curte cu proiectoarele LED.

Lumina alb calda oferita de un proiector LED clasic este măsurată într-o temperatura de culoare care variază între 2000-3000K. Indiferent de puterea aleasă, poți alege proiector LED de 10w, 20w si chiar 50w, însă fii atent la temperatura măsurată în Kelvini. Datorita eficientei sale, LED-ul de culoare caldă este cel mai potrivit pentru un iluminat eficient și ambiental al grădinii sau curții casei.

Dacă îți dorești să combini nuanțele calde cu cele reci, folosește temperatura de aproximativ 2500k-2700k pe elementele arhitecturale și plasează proiectoarele LED cu temperaturi mai reci, între 3000k-4000k pentru zona cu copaci și plante.

O nuanță rece sau culorile RGB vor încărca sau denatura frumusețea unui ansamblu arhitectural bine gândit. Dacă îți dorești, totuși, un joc al culorilor RGB, poți opta pentru un proiector LED colorat pentru amenajarea decorativă în pragul sărbătorilor, însă nu recomandăm pentru o iluminare constantă 24/7.

Descoperă oferta Electric14.ro și alege proiectoare LED exterior pentru curtea ta!

Dacă ești în căutarea unei soluții de iluminat exterior mai durabile și mai rezistente la intemperii, un proiector LED este soluția potrivită pentru tine. Gama de proiectoare LED exterior propune produse fabricate din materiale durabile care pot rezista la condiții meteorologice dure mult mai bine decât variantele de iluminat tradiționale.

Intră chiar acum pe Electric14.ro și vei descoperi următorul tău proiector LED clasic începând de la un pret avantajos pentru bugetul tău! Deci, de ce să mai aștepți? Comandă-ți astăzi noul tău proiector LED exterior din gama variată de produse electrice cu sau fără senzor.

AdSem.ro - Agentie Google Ads, Facebook Ads, Social Media, SEO

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5