Profilul omului PDL: frumos şi deştept

*Mircea Geoană nu se înscrie în tipologia partidului

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, susţine că fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, nu se înscrie în Partidului Democrat Liberal. De altfel, PDL nici nu l-a curtat pe Mircea Geoană. „Mircea Geoană nu este înscris în tipologia de membru al Partidului Democrat Liberal. Deştepţi, frumoşi … mai putem negocia la capitolul „devreme acasă””, a menţionat demnitarul bistriţean.

Liderul PDL crede că nu poate fi vorba despre un final de carieră politică a lui Geoană, atât atimp cât Victor Ponta este la şefia PSD. „Dacă Ponta mai rămâne mult la conducerea PSD, nu. Mircea Geoană va mai rămâne în politică cu ajutorul lui Victor Ponta”, a explicat Oltean.

Potrivit acestuia, Geoană nu are şanse mari să lanseze o nouă formaţiune politică, doar în cazul în care ar mai exista localităţi ca …Dăbuleni. „Dacă mai sunt localităţi ca şi Dăbuleni în ţară, şansele lui sunt foarte mari”, a argumentat Oltean.

Altfel, secretarul general al PDL consideră că Geoană a fost izgonit din partid „totalmente nedemocratic”, dar situaţia fostului preşedinte al PSD nu trebuie comparată cu cea a înlăturării lui Petre Roman din PD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5