Profesori de la LPS şi INFOEL, proiect în Germania

In perioada 03-09.12.2023, delegația de profesori a Liceului cu Program Sportiv și a Colegiului Tehnic INFOEL Bistrița este prezentă în Schierke, Germania într-un proiect Erasmus intitulat “Youth work in progress”.
Activitățile desfășurate au menirea de a iniția participanții în identificarea și scrierea de potențiale astfel de proiecte în comunitate și pentru comunitate.
Cursul este intens, implicând activități diverse în echipă, atât la nivel național cât și transnațional.
Specialist training “Youth work in progress”, aduce împreună parteneri din diverse colțuri ale Uniunii Europen precum: Republica Cehă, Germania, Lituania Letonia, Ungaria, Polonia și România. Scopul principal al proiectului este de a dobândi noi abilități de lucru cu tinerii, de scriere și implementare proiecte, atât la nivel instituțional cât și internațional, potrivit specificității fiecărui stat în parte.
S-au discutat aspecte comune pe diverse teme de interes global în domeniul tineretului și motivării acestuia. Au fost vizate barierele lingvistice, comunicarea în public și chiar suportul financiar care inhibă participarea tinerilor, pentru toate acestea încercând să fie identificate soluții viabile.
Profesorii implicați (dir.adj. Grigore Leonte, Brigitte Pop, Mariana Miheștian, Paul Radu, Ionela Iliin, Iuliana Matean) au un program standard de lucru ce impune efort intelectual și fizic ce îmbină foarte bine activitățile de energizare cu cele teoretice.

Prof. Pop Brigitte & Matean Iuliana

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5