Profesioniștii HoReCa comandă mașini de spălat vase profesionale

Mașinile de spălat vase profesionale au apărut pentru că rezolvă o problemă extrem de importantă a muncii în restaurante, cafenele și baruri, aceea referitoare la igiena și îngrijirea veselei.

Este suficient ca un pahar sau o farfurie cu pete să ajungă la masă, pentru ca un client să aibă o experiență proastă care să fie ulterior răspândită online cu viteza luminii pe rețelele de socializare și să aibă un impact dezastruos asupra afacerii HoReCa respective.

În prezent, restaurantele și barurile au în dotare măcar o mașină spălat vase profesională, instrument cheie pentru igienizarea și dezinfectarea perfectă a veselei utilizate în localurile în cauză.

Avantaje ale utilizării mașinilor de spălat vase profesională

O mașină spălat vase profesională nu doar că face operațiunea de spălare propriu-zisă, dar și una de dezinfectare, deoarece are și o funcție de sterilizare care închide ciclul de spălare, astfel încât, după ultima clătire, mașina respectivă pulverizează obiectele cu apă fierbinte la mai mult de 90 de grade Celsius, ceea ce le dezinfectează complet.

Dacă această operațiune s-ar realiza manual, temperatura maximă nu ar putea trece de 45 de grade Celsius, deoarece spălătorii de vase nu ar suporta mai mult de atât.

Mașinile de spălat vase profesionale folosesc detergenți specializați, care asigură eliminarea grăsimilor în totalitate.

Ciclul de spălare este eficient, așa încât este posibilă igienizarea perfectă a tuturor pieselor din categoria veselă sau a ustensilelor utilizate într-o bucătărie profesională. Și acest fapt se realizează într-un timp foarte scurt..

Randamentul este unul dintre factorii prin care mașinile de spălat vase profesionale sunt mult superioare binecunoscutelor mașini de spălat vase pentru uz casnic. Din start, cele HoReCa sunt anume proiectate pentru a exista veselă curată oricând, chiar și în perioadele în care în local se înregistrează un flux foarte mare de clienți.

Criterii de achiziție a unei mașini de spălat vase profesionale

Unitățile ce au în dotare o mașină de spălat vase profesională performantă se bucură de niște cheltuieli mai reduse cu personalul ce ar trebui altfel să spele manual farfuriile, paharele și diverse alte ustensile utilizate într-o bucătărie profesională.

Totuși, alegerea mașinii de spălat vase profesionale nu este legată doar de problema bugetului, deși categoric banii contează, iar diminuarea costurilor este binevenită. Mai există mulți alți factori care trebuie luați în considerare pentru a se lua o decizie corectă cu privire la cel mai bun model de echipament ce merită achiziționat.

Este vorba despre localul în sine și despre nevoile afacerii propriu-zise. Pe piață sunt oferite antreprenorilor HoReCa atât mașini de spălat vase de capacitate mare, dar și mașini compacte, de dimensiuni ceva mai mici. Asta ca să nu mai amintim de faptul că există mașini doar pentru spălat farfurii, alte mașini doar pentru spălat pahare, nu doar mașini generale care spală atât veselă, cât și pahare.

Spațiul disponibil pentru instalarea acestui echipament de lucru este o altă problemă importantă care nu poate fi neglijată, de aceea, plasarea mașinii de spălat vase trebuie planificată anterior, pentru ca aceasta să nu devină un obstacol pentru angajați.

Trebuie să se verifice dacă există intrările și evacuările de apă menajeră în locul dorit a fi așezată, dacă există conexiuni electrice potrivite.

Dacă ai un flux foarte mare de clienți, așa încât este nevoie spălarea unei cantități impresionantă de vase, dar la intervale mai îndelungate de timp, o mașină de capacitate mare este perfectă.

Consumul de energie și de apă trebuie luat de asemenea în calcul, de aceea trebuie estimat din vreme. Degeaba o mașină de spălat vase profesională este mai ieftină, dacă factura la apă și la energie electrică va face ca volumul cheltuielilor să fie unul mult prea mare.

În plus, este bine a se achiziționa o mașină de spălat vase profesională eco friendly, care reduce factorii poluatori pentru mediu.

De asemenea este foarte important service-ul asigurat în perioada de garanție și post garanție, inclusiv dacă se pot procura ușor piesele de schimb necesare. Așa se vor evita neplăcerile cauzate de o mașină care s-ar putea defecta și ar putea împiedica desfășurarea bunei activități în bucătăria profesională respectivă pe o perioadă mai îndelungată.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5