Prof. înv. preşcolar Andreea Bota: La Grădinița nr. 9 Bistrița, ”Buburuzele” și ”Fluturașii”, activitate comună cu mamele

Didactica Nova

La Grădinița cu Program Normal nr. 9, Bistrița, educatoarele celor două grupe ”Buburuzele” și ”Fluturașii” au renunțat la tradiționala serbare de Ziua Mamei și au realizat câte o activitate, invitând mămicile să lucreze la un proiect alături de micuți.

         Activitățile pentru sărbătorirea zilei de 8 Martie au fost coordonate de prof. învățământ preșcolar  Andreea Bota la grupa ”Buburuzelor” și prof. înv. preșcolar Corina Ceuca  la grupa ”Fluturașilor”.

         Pregătirile pentru această sărbătoare au început cu o săptămână înainte, când, îndrumați și ajutați de elevii Liceului de Arte ”Corneliu Baba”, Bistrița (coordonator prof. Radu Hangan), preșcolarii celor două grupe au pictat mărțișoare și felicitări pentru mama.

         De 8 Martie 2023, copilașii au fost foarte surprinși să afle că vor desfășura activitatea de pictură din ziua respectivă, alături de mămica lor. Emoționante, atât pentru mămici cât și pentru preșcolari au fost momentele artistice pregătite de ambele grupe...cântece și poezii dedicate mămicilor. Ulterior, copiii împreună cu mămicile au pictat un tablou  de primăvară. Mămicile au considerat această activitate foarte plăcută, exprimându-și dorința să mai participe la astfel de întâlniri.

 

prof. Andreea Bota

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5