În aşteptarea primului ministru,

Problemele judeţului, dezbătute de PDL

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută, ieri, la sediul PDL, Ioan Andreica, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Locuinţei spune că au fost unele nereguli în întocmirea documentaţiei de către Primăria Bistriţa şi de Parohia Evanghelică, astfel încât ministerul nu a putut prelua actele. Andreica a anunţat pe primarul Creţu şi pe părintele Krauss că sunt pe punctul să piardă finanţarea de 5 milioane de euro. Mai dur în declaraţii, liderul PDL BN, Ioan Oltean, spune că dacă Biserica Evanghelică nu va primi 5 milioane de euro, vinovaţi vor fi primarul si preotul. Dacă va fi refucută documentaţia, Biserica Evanghelică va avea o a doua şansă pentru a primi bani de reabilitare la ultima seseiune de depunere de proiecte, care va avea loc in toamnă.

Tot ieri, Ioan Andreica a anunţat că Ministerul Dezvoltării Regionale are un program care presupune asfaltarea a 10.000 de kilometri de drumuri judeţene, cu o întindere în timp pe trei ani. După această etapă ministerul se va axa şi pe uliţele din sate.

Ioan Oltean acuză pe noul director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret, Bogdan Miholca, că politizează acest department dedicate tinerilor, trimiţând în tabăra socială de la Costineşti aproximativ 100 de copii care au părinţii membrii ai unui anumit partid politic. Copiii fac parte din comunele Şant, Teaca, Lechinţa şi oraşul Beclean, toate cu primary PSD. Oltean cere demisia directorului.

Programul primului ministru, Emil Boc, în judeţul nostru a început ieri după-masa, când era aşteptat la o şedinţă de lucru la sediul partidului de pe pietonal, cu conducerea Partidului Democrat-Liberal Bistriţa-Năsăud. Aseară a fost programată o emisiune pe televiziunea locală, AS Tv, iar azi cu oficialităţile: prefectul Cristian Florian, preşedintele Consiliului Judetean, Liviu Rusu, primarii Ovidiu Creţu-Bistriţa, Roland Venig- Sângeorz-Băi, Dumitru Mureşan-Năsăud, Nicolaie Moldovan-Beclean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5