Prințul Nicolae și Alina Binder, invitați de Tășuleasa Social la împădurirea de la Tritenii de Jos, Cluj

Asociația Tășuleasa Social organizează, sâmbătă, 31 martie, în localitatea Tritenii de  Jos, județul Cluj, o noua acțiune de voluntariat pentru plantarea Pădurii Transilvania. Cu această ocazie, va fi împădurită o suprafață de 10 hectare cu 40.000 de puieți. Organizatorii și-au propus ca Plantarea Pădurii Transilvania să fie, și în acest an, cea mai mare acțiune de împădurire din Transilvania datorită numărului mare de voluntari estimat.

Potrivit celor de la Tășuleasa Social, la acțiunea de sâmbătă, 31 martie, de la Tritenii de Jos este așteptat să participe Principele Nicolae și soția sa Alina Binder, fapt confirmat și pe pagina de socializare a asociației: ”Este o mare bucurie și suntem onorați să-l avem printre noi sâmbătă, la împădurirea de la Tritenii de Sus pe nepotul Majestății Sale Regele Mihai, Nicolae de Roumanie împreună cu Alina Binder, soția acestuia.
Prima dată ne-am întâlnit la o acțiune Tășuleasa denumită “Verde 003”, unde Nicolae de Roumanie a participat alături de noi la o ecologizare. Anul acesta sărbătorim 10 ani de prietenie și voluntariat împreună și ne bucurăm că vom avea ocazia să plantăm câțiva copăcei la Tritenii de Sus”.

Aceasta este a patra acțiune de voluntariat pentru împădurire desfășurată prin parteneriatul Banca Transilvania – Tasuleasa Social. Până acum, în 2014 – 2016 a fost împădurită o suprafață totală de 30 de hectare, cu ajutorul a peste 4.500 de voluntari. Rata de prindere a celor 120.000 de puieti este de aproape 90%.

Vă așteptăm cu mare drag să vă alăturați împăduririi de primăvară de la Tritenii de Sus, în data de 31 martie 2018 cu mic cu mare! Asigurăm transport din Cluj și Bistrița, o masă caldă, un ceai cald, ceva dulce, apă, sape, mănuși și puieți, veselie și voie bună! Vă rugăm să vă înscrieți pe lista de mai jos, doar dacă sunteți siguri că veți participa!!! Să aveți mare atenție la Regulament și instrucțiuni și să fiți punctuali!”, precizează reprezentanții Tasuleasa Social.

Programul este următărul:

Plecare din Bistrița: sâmbătă dimineața la ora 7:30 din fața Palatului de Justiție Bistrița

Plecare din Cluj: sâmbătă dimineața la ora 9:00 din parcarea Sălii de Sport Horia Demian

Început de plantare: ora 10:00

Masa de prânz: ora 13:00

Întoarcere la Cluj respectiv Bistrița: ora 15:30

Locurile în autocare vor fi disponibile în funcție de numărul de înscriși pe listă, deci vă rugăm să specificați cu atenție orașul din care veți lua transportul asigurat de Tășuleasa Social. Persoanele care s-au înscris anul trecut și nu s-au prezentat, nu vor avea dreptul la participare la această împădurire. Cei care se vor înscrie și nu se vor prezenta, nu vor avea dreptul la următoare împădurire. Luăm aceste măsuri deoarece Tășuleasa Social suportă cheltuieli care sunt irecuperabile, costurile fiecărui voluntar înscris fiind acoperite de noi indiferent de prezența acestuia la plantare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5