PrimeLase Excellence, epilare definitivă fără durere, în doar câteva ședințe

 Te gândești de ceva timp să recurgi la eliminarea definitivă a părului de pe picioare sau alte zone ale corpului, dar nu știi ce să faci? Probabil că nu ești sigură ce presupune, în ce constă și dacă există riscuri pentru sănătatea ta. 

             Este fabulos cum evoluția tehnologiei ne schimbă viața într-un mod pozitiv, ușurându-ne fiecare zi. Tehnologie care se regăsește în fiecare dimensiune a vieții noastre, fie că vorbim despre dispozitivele folosite pentru comunicare, prepararea meniurilor zilnice, vizionarea la tv, deplasarea în vacanțe, dar și remodelare corporală și transformarea noastră în versiuni îmbunătățite. 

              Transformarea noastră  în versiuni îmbunătățite într-un timp scurt și cu rezultate foarte bune? Sună ireal? Nu este. Pentru că așa cum spuneam mai devreme, tehnologia este ‘’de vină’’. 

                

             Epilarea definitivă este una din opțiunile cele mai populare în ultimii ani la care mulți oameni recurg, pentru că părul prezent pe picioare, la nivelul feței, axilelor etc. este frustrant. Mai mult de atât. Pierdem mult timp cu eliminarea lui temporară. Probabil că la acest aspect s-au gândit cei care au creat cel mai puternic laser PrimeLase HR Excellence care elimină definitiv părul supărător. 

             De ce să te epilezi definitiv cu PrimeLase HR Excellence?

         Pentru că este cel mai puternic dispozitiv cu ajutorul căruia te poți epila definitiv, rezultatele fiind foarte bune în comparație cu alte dispozitive prezente pe piață.

           Cu acest dispozitiv ai parte de epilare definitiva cu laser, fără durere, într-un timp foarte scurt, la prețuri foarte avantajoase, la clinicile Re:Invent FIT din București. 

 

                  Care sunt beneficiile principale ale dispozitivului cu laser?

  • Rezultatele sunt mult mai bune în comparație cu alte dispozitive existente pe piața de profil, PrimeLase HR Excellence încorporând 4 tipuri de laser

  • Pentru că funcționează cu ajutorul unei tehnologii care răcește pielea, iar tu vei simți doar confort

  • Nu distruge țesuturile înconjurătoare, ci se concentrează doar pe firele de păr, realizându-se astfel o epilare eficientă

  • Dacă suferi de pilozitate excesivă, acum este momentul să rezolvi această problemă

  • Nu simți durere datorită tehnicii de răcire

  • Timp redus, doar câteva ședințe

  • Fiind aprobat de FDA, îndeplinește ultimele standarde de calitate din domeniu, ceea ce îl face un dispozitiv 100% sigur

      Așadar, fie că ești bărbat sau femeie, epilează-te definitiv prin această modalitate, oricând pe parcursul anului, indiferent de tipul de piele sau de perioada anului. 

       Chiar și pentru pielea bronzată poți alege acest dispozitiv. Sau dacă firele tale de păr sunt foarte subțiri. Poate fi folosit pe orice porțiune a trupului.

              Pentru cine este contraindicată epilarea definitivă?

         Ca orice dispozitiv, și acesta este contraindicat în anumite situații. Ne referim la situațiile în care te confrunți cu plăgi deschise, ulcerații, infecții sau probleme de sensibilitate ale pielii la lumină. 

          Tratamentul de epilare cu laser este contraindicat și dacă ești însărcinată sau alăptezi. 

           Așadar, dacă nu faci parte din categoria persoanelor pentru care este contraindicată această metodă, alege să scapi de părul deranjant cu PrimeLase HR Excellence în cadrul clinicilor Re:Invent FIT din București, cu sediul în Virtuții: Șoseaua Virtuții 13 Bl. R5D Sc. 3 Sector 6 sau Ștefan Cel Mare: Răspântiilor 17, Etaj 3, Sector 2. 

           Accesează reinventfit.ro pentru toate informațiile de care ai nevoie și pentru o programare online. 

 

Sursă foto: Baldone Reina Dermatology


 

 

 

  

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5