Primarul Traian Simionca a oferit flori şi felicitări pentru 1800 de doamne din Livezile

Primarul Traian Simionca, alături de viceprimarul Florin Griga, consilieri locali şi funcţionari din Primăria Livezile, au oferit flori, o ciocolată şi o felicitare tuturor doamnelor din comună de Ziua Internaţională a Femeii.

„Mergem la fiecare casă unde ştim că locuiesc doamne, bunici, mămici şi tinere, pentru a le oferi câte o mică atenţie pentru Ziua de 8 Martie, o zi dedicată femeii. Noi, cei din cadrul Primăriei Livezile, ne-am împărţit pe mai multe zone ale comunei, ne-am propus să ajungem la toate doamnele din comună. Avem aproape 1800 de doamne pe raza comunei şi vrem să le oferim tuturor o floare, o felicitare, o ciocolată”, a declarat primarul Traian Simionca.

De când este primar în comuna Livezile, din 2012, a încercat ca în fiecare an ziua de 8 Martie să fie un moment de bucurie, de apreciere pentru toate femeile din comună.

„Noi fără femei nu am exista. Femeia este unul dintre cele mai frumoase lucruri lăsate de Dumnezeu pe pământ. Datorită femeii suntem în viaţă, a mamelor care ne-am crescut. Trebuie să le mulţumim, să le arătăm recunoştinţa, respectul nostru”, a adăugat primarul Simionca.

Gestul edilului din comuna Livezile şi a echipei sale administrative a fost apreciat de doamnele din comună, aducând un zâmbet pe faţa femeilor de toate vârstele din localităţile Cuşma, Dorolea, Dumbrava, Valea Poieni şi Livezile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5