Primarul Paul Știr, refuz categoric privind majorarea tarifelor Vitalia

Propunerea de majorare a tarifelor practicate pentru ridicarea gunoiului menajer de pe raza comunei Căianu Mic s-a lovit de refuzul categoric al primarului comunei,  Paul Știr, și al Consiliului Local Căianu Mic.

În ultima ședință ordinară din luna martie a Consiliului Local s-a votat în unanimitate de către consilierii locali respingerea propunerii operatorului de la nivel județean de a majora tarifele practicate, de la nivelul de 2,86 lei/persoană/lună la 3,25 lei.

”Această propunere de majorare a prețului de către operatorul județean contravine interesului cetățenilor noștri iar motivația pentru care s-a propus această modificare a condițiilor din contract nu își găsește suport. Alături de consilierii locali ne vom opune oricăror noi planuri de creștere a tarifelor dacă acestea nu sunt bine documentate și ancorate în realitatea din teren”, a declarat primarul comunei, Paul Știr.

Comuna Căianu Mic a avut parte de o dezvoltare puternică în ultimii patru ani prin atragerea de fonduri de la Consiliul Județean, Guvernul României și Uniunea Europeană, iar standardele și așteptările populației de la SC Vitalia Servicii pentru Mediu SA sunt de a li se oferi un serviciu de calitate la un preț onest.

Biroul Relații cu Publicul,

Comuna Căianu Mic, județul Bistrița-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5