Primarul Paul Ştir dă o veste extraordinară: Rețele de aducțiune a apei potabile și canalizare în comuna Căianu Mic!

O veste extraordinară vine din comuna Căianu Mic, de la harnicul primar Paul Ştir, unul dintre cei mai buni edili din judeţ, cu rezultate foarte frumoase pentru comunitate.
În perioada următoare, la nivelul comunei Căianu Mic, în localitățile Căianu Mic, Căianu Mare, Dobric și Ciceu-Poieni, vor fi realizate rețele de aducțiune a apei potabile și canalizare, în lungime totală de 52,09 kilometri!
Valoarea totală a lucrărilor, care urmează a fi executate, se ridică la suma de 7.136.652 Euro!
Fondurile vor fi alocate din bugetul Uniunii Europene, bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și o contribuție de la bugetul local al comunei Căianu Mic!
Astfel, aceste lucrări vin în completarea lucrărilor deja realizate! Un număr de 485 de gospodării din comuna Căianu Mic sunt racordate la apă.
„După implementarea acestui proiect, atât de necesar, toate casele și gospodăriile din cele 4 localități componente ale comunei noastre vor beneficia de acces în condiții decente la aceste utilități! Mulțumim domnului Emil Radu Moldovan, Președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, pentru sprijinul acordat în realizarea proiectului de racordare a comunei Căianu Mic la rețelele de apă și canalizare! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și cu sprijinul oamenilor de bine, vom duce la bun sfârșit și acest proiect” declară primarul Paul Ştir.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5