Primarul Ovidiu Creţu s-a întâlnit cu câştigătorul concursului „Vacanţă în Bistriţa-Năsăud”

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu, s-a întâlnit cu câştigătorul concursului „Vacanţă în Bistriţa-Năsăud” organizat de Radio România Internaţional.

Marele premiu - un sejur de o săptămână în judeţul Bistriţa-Năsăud - a fost câştigat de domnul Liu Fajian din oraşul Shenzhen, regiunea Guangdong. Domnul Fajian a sosit în România împreună cu soţia, doamna Huang Lingping şi vor petrece o săptămână în judeţul nostru.

Întâlnirea cu primarul municipiului Bistriţa a fost una cordială, oaspeţii exprimându-şi entuziasmul pentru oportunitatea de a cunoaşte judeţul nostru, se arată în comunicatul municipalităţii.

După ce a făcut o scurtă prezentarea a Bistriţei, a principalelor evenimente care au marcat istoria localităţii dar şi proiectele viitoare, primarul Ovidiu Teodor Creţu le-a propus să facă primii paşi în cunoaşterea oraşului şi oamenilor lui îndemnându-i să nu rateze priveliştea de la înălţimea turnului Bisericii Evanghelice. Însoţiţi de un reprezentant al postului de radio şi de responsabilul coordonator al Centrului Naţional de Informare Turistică din Bistriţa, oaspeţii au vizitat oraşul şi s-au arătat încântaţi de ce au descoperit aici.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5