Primarul Nicolae Vrîncean: Multă sănătate Sorcean Simion, eroul nostru, un adevărat exemplu pentru noi și generațiile viitoare!

Alături de militarii de la Brigada 81 Mecanizată "General Grigore Bălan", primarul Nicoale Vrîncean a vizitat un veteran de război din comuna Josenii Bârgăului, un exemplu pentru generaţiile următoare.

"Suntem norocoși să-l avem în mijlocul comunității noastre, la aproape 100 de ani, pe Sorcean Simion, veteran de război pe fronturile Europei. A luptat pentru România cu orice preț.
Ți-e drag să stai de vorbă cu domnul Simion și să-i asculți poveștile din tinerețe. Mai mult decât atât, te cutremură ce au văzut ochii dumnealui în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Oamenilor ca el, eroii neamului nostru le mulțumim din suflet pentru demnitatea, neînfricarea, devotamentul și patriotismul faptelor de vitejie.
Datorită lor, România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.
La mulți ani, stimați veterani de război! Multă sănătate Sorcean Simion, eroul nostru, un adevărat exemplu pentru noi și generațiile viitoare", a transmis primarul Nicolae Vrîncean, pe pagina sa de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5