Primarul Nicolae Moldovan: Continuăm munca la două dintre proiectele pentru fluidizarea traficului în Beclean

„Continuăm munca la două dintre proiectele importante pentru oraşul Beclean, ce vizează fluidizarea traficului din oraș: “Drumul Gării din Beclean” (PMUD1) şi “Dezvoltarea mobilității urbane în Orașul Beclean. Etapa II Extinderea” (PMUD2).
Sunt în derulare în această perioadă lucrări în vederea construirii depoului – autobază şi a dispeceratului şi, de asemenea, lucrări pregătitoare în vederea amenajării celor 51 de staţii pentru autobuzele electrice”, a transmis primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan.
„Ambele proiecte sunt finanțate cu fonduri europene și fac parte din componenta smart-city a orașului nostru, fiind introdus cu ajutorul lor un sistem de semaforizare inteligentă pe mai multe străzi. Pentru cei care tranzitează Becleanul, e bine de știut că vor fi create trei rute noi care vor fi monitorizate electronic.
O tabelă amplasată la intrarea în oraș va afișa gradul de încărcare (aglomerare) de pe rutele respective, pentru o alegere a unui traseu preferențial.
Proiectele mai prevăd şi crearea de spații verzi cu sisteme de irigare, plantare de arbuști cu înălțime medie de 2,5 m (în toate zonele ce vor intra în modernizare)”, a spus Nicolae Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5