Primarul Mircea Romocea: Sperăm să finalizăm, în această vară, modernizarea celor 4 străzi şi podul rutier de la Luşca. Începem asfaltarea pe Valea Caselor!

Două proiecte de infrastructură rutieră, finanţate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, au intrat în linie dreaptă la Năsăud, în sensul că, după obţinerea ultimelor avize, se va trece direct la execuţie.

„Aşteptăm un aviz de la Inspecţia de Stat în Construcţii, care ar urma să fie eliberat zilele acestea. De săptămâna viitoare începe execuţia lucrărilor, pe Valea Caselor. Aici nu mai este cazul să se facă branşamente. Sper  să finalizăm în această vară lucrările de modernizare a celor patru străzi”, ne-a declarat primarul Mircea Romocea.

De altfel, Primăria orașului Năsăud i-a anunţat pe cei care locuiesc pe străzile Mihai Eminescu, Horea, Valea Caselor şi Găgi, pe care se vor executa lucrări de asfaltare, că începând cu data de 1 aprilie, lucrările de branșament la utilități de apă-canal, electricitate şi gaz, care implică spargerea tramei stradale sau a trotuarului, vor fi strict interzise.   Proiectul de modernizare a celor patru străzi, pe o lungime de aproximativ 4,1 kilometri, este finanţat prin PNDL II, al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi are o valoare de peste 6 milioane lei.

Proiectul „Pod cu o bandă de circulație peste râul Someș” are o valoare de 3,1 milioane lei. Proiectul tehnic este în verificare şi, cel mai probabil, lucrările vor începe după Paşti, undeva în luna mai. Constructorul – Dimex Company – a dat asigurări că noul pod va fi funcţional la sfârşitul lunii septembrie.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5