Primarul Mircea Romocea: A început dezinfecția tuturor blocurilor din Năsăud

Având în vedere, prevederile Ordonanței Militare nr.4, art.6 și art. 7, administrația publică locală a orașului Năsăud, demarat, azi, acțiunea de dezinfecție a tuturor blocurilor de locuințe, aflate pe domeniul public, de pe raza orașului Năsăud.
„Îi rugăm pe locatarii cartierului de blocuri să nu iasă din locuințe, cel puțin 2 ore, după administrarea dezinfectantului. De asemenea, solicităm asociațiilor de proprietari/locatarilor, să curețe balustradele și mânerul clanțelor de la uși, după cele 2 ore de la dezinfecție. Concomitent cu această acțiune de dezinfecție, administrația locală va instala la fiecare scară de bloc, dispozitive cu substanțe dezinfectante (BIOCID), pe care vă rugăm să le utilizați la intrarea în scara blocului” transmite primarul Mircea Romocea.
Dezinfecția se va efectua periodic (o dată la 2 săptămâni), după un grafic prestabilit, în decursul a 3 zile afişat pe site-ul primăriei și pe pagina oficială de facebook.
Totodată, administrația publică locală a reluat acțiunea de dezinfecție a străzilor din orașul Năsăud și a din cele două localități componente Lușca și Liviu Rebreanu, cu soluție pe bază de hipoclorit, cu mijloace proprii, acțiune care se va derula zilnic.
„Vă rugăm așadar să respectați cu rigoare indicațiile autorităților centrale și locale, prevederile Ordonanțelor militare și, rămânem optimiști că vom depășicu bine această perioadă delicată! Vă doresc tuturor multă sănătate” conchide primarul Mircea Romocea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5