Primarul Ioan Turc: Să fiu foarte limpede, nu am o anumită opţiune pentru preluarea calităţii de manager al Casei de Cultură

În cadrul unei conferinţe de presă, primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc, a declarat că, pentru funcţia de manager al Centrului Cultural Municipal se va organiza concurs la care sunt aşteptaţi toţi cei care au proiecte legate în special de cultura urbană.
În şedinţa ordinară din acestă lună, va fi adoptat un proiect de hotărâre cu privire la criteriile de eligibilitate a candidaţilor, dar şi nominalizarea Comisiei de concurs.
„Să fiu foarte limpede, cât se poate de clar, nu am o anumită opţiune pentru preluarea calităţii de manager al Casei de Cultură. În urma concursului, la care aştept să se înscrie oameni cât se poate de serioşi, se va ajunge la un rezultat. Centrul Municipal pentru Cultură trebuie să promoveze cultura urbană, asta înseamnă teatru, muzică de un anumit tip, activităţi care să antreneze pe cât mai mulţi cetăţeni ai municipiului Bistriţa, să atragă atenţia unor segmente importante ale municipiului Bistriţa care au fost neglijate, dacă nu chiar abandonate în trecutul recent. Persoana care va câştiga concursul, cu siguranţă, trebuie să fie o persoană cu viziune din perspectiva celor spuse de mine”, a declarat primarul Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5