Primarul Ioan Turc: Îl invit pe preşedintele Radu Moldovan să candideze la Primărie!

Primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc,  a declarat că va anunţa viitoarea sa candidatură la momentul potrivit. Acesta l-a invitat pe preşedintele Consiliului Judeţean să candideze pentru Primăria Bistriţa, în condițiile în care se arată nemulțumit de modul în care este administrat municipiul.

         „O să vă anunţ (n.n. - dacă va candida pentru un nou mandat). Apropo, dacă domnul Moldovan – am văzut că e atât de supărat -  dacă tot nu e de acord cu ceea ce facem noi, în comparaţie cu ce a făcut administraţia pe care a coordonat-o, să vină şi să candideze la Primărie. Îl invit. Să vină să candideze”, a mai spus Ioan Turc.

Comentarii

16/01/24 15:12
Toni

Nu-i nici o mirare. Nepotismul e în floare în toate instituţiile publice. Nu exista instituţie a statului care să nu fie caracterizată la toate nivelurile de un nepotism deşănţat. De aceea, reactia primarului Ioan Turc la atacurile presedintelui CJ Bistrița-Năsăud cu privire la lucrările de apă-canal de pe bulevardul Decebal , care in mod firesc sunt de competenta Aquabis si nu a Primăriei Bistrița. Altfel spus, Radu Moldovan , atacându-l ie Ioan Turc, "a pierdut ocazia să tacă".
Si asta pentru că este de-a dreptul scandalos chiar in cazul presedintelui consiliului judetean Radu Moldovan, care in anul 2019 si-a angajat fratele pe post de director general adjunct la Aquabis, o companie din subordinea CJ , fără să aibă pregătirea necesară in domeniu gospodăririi apelor. După logica simplă a lui Răducu , dacă un chelner poate ajunge presedinte al consiliului judetean, atunci de ce un manevrant de vagoane nu poate să ajungă director general adjunct la Aquabis. Numai că in cazul de la Aquabis infiintarea postului de director general adjunct s-a făcut special pentru o anumită persoana, ceea ce este o dovadă clară de nepotism. Si chiar dacă ocuparea postului s-a făcut printr-un simulacru de concurs la care s-a prezentat doar o singură persoană, dându-se o aparentă notă de legalitate, totusi a fost incălcată in mod flagrant legea bunului simt.
(vezi: https://ziaristii.com/nepotism-nerusinat-din-manevrant-de-vagoane-fratel...)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5