Primarul Ioan Turc: Am semnat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Școlii Gimnaziale “Avram Iancu”!

Primarul municipiiului Bistrița, Ioan Turc, a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Școlii Gimnaziale “Avram Iancu”, un proiect al Primăriei municipiului, cu finanțare europeană asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, care prevede creșterea eficienței energetice a clădirilor unității de învățământ, valoarea investiției fiind de 3,7 milioane de lei.
"La finalul lucrărilor de reabilitare, unitatea școlară va avea tâmplărie nouă, clădirea va fi izolată, fațada va fi reparată, instalațiile de încălzire și de iluminat vor fi modernizate, iar calitatea aerului din sălile de clasă va fi asigurată de echipamente de ventilare mecanică. De asemenea, interiorul va fi împrospătat și dotat cu tehnologii moderne (instalații detecție semnalizare și alarmare incendiu, tehnologii LED, instalații voce-date, supraveghere video, antiefracție, control acces), iar spațiul verde va fi amenajat cu alei pietonale din materiale naturale prietenoase cu mediul și mobilier urban de tip smart. Proiectul include și puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice.
Elevii din orașul nostru merită cele mai bune condiții pentru învățare și formare profesională. Vom continua reabilitările de infrastructură în toate unitățile de învățământ din municipiu!", declară primarul Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5