Primarul Ioan Turc: Am semnat contractul de finanțare pentru construcția a 160 de locuințe sociale, grupate în 5 blocuri, în Viișoara!

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a semnat, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul privind finanțarea construcției unui număr de 160 de locuințe sociale, grupate în 5 blocuri, în cartierul Viișoara.
"Pentru primul bloc cu 40 de locuințe, avem deja proiectul tehnic și se va obține autorizația de construcție, iar, odată cu parafarea contractului de finanțare, și celelalte 4 blocuri vor avea în lucru documentația tehnică. În localitatea componentă Viișoara există, momentan, 200 de locuințe sociale, dar, după cum am promis la preluarea mandatului de edil, construcțiile de acest gen trebuie să continue, având în vedere cererea mare din partea cetățenilor cu venituri modeste", a precizat primarul Ioan Turc.

Comentarii

16/06/21 18:15
Din cartiere

Vedeti domnu' primar, sa aiba garaj fiecare, curte si piscina ... iar la cei care vor locui acolo, sa le duceti si sa le serviti mancarea de la cantina (saracilor) direct acolo ... zilnic ... cu personal calificat !

17/06/21 14:00
Din cartiere

Incet... incet... Viisoara o sa ajunga " satul marocanilor " ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5