Primarul Dumitru Bendean din Miceştii de Câmpie: Continuăm lucrările de reabilitare şi pietruire

Miceştii de Câmpie este o frumoasă comună din Câmpia Transilvană, cu oameni harnici şi doritori de modernizare şi europenizare.
În acest sens, primarul Dumitru Bendean, gospodarul numărul unu, ajutat de cei din Primăria şi Consiliul Local şi-au canalizat activităţile pe continuarea lucrărilor de reabilitare a Şcolii Gimnaziale din localitate, proiect cofinanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. De asemenea, autorităţile locale şi-au propus continuarea lucrărilor de reabilitare a Căminului Cultural din Miceştii de Câmpie, investiţie susţinută din bugetul local.
Sunt în faza de finalizare, potrivit primarului Dumitru Bendean, lucrările de alimentare cu apă din surse proprii, prin săparea de fântâni de adâncime. Pentru perioada următoare, administraţia locală din Miceştii de Câmpie şi-a programat lucrări de reparaţii a drumurilor cu piatră spartă, în cele trei sate ale comunei, şi anume, Miceştii de Câmpie, Fântâniţa şi Visuia, din fonduri proprii.
În aşteptarea sărbătorilor pascale, Primăria Miceştii de Câmpie a demarat curăţenia de primăvară pe toate văile şi albiile cursurilor de apă, şanţuri etc., astfel ca localitatea să fie primenită pentru Marele Praznic.

Comentarii

04/09/15 08:05
claudia

GOSPODAR AL SATULUI???? Va inselati amarnic !!! Ati fost la Visuia , Fantanita ? Ati fost la Scoala din Visuia sa vedeti ca acoperisul acesteia se prabuseste peste copii???Stiti ca incepe scoala si copiii nostri ( Visuia , Fantanita ) nu au cu ce pleca la scoala pt ca microbuzul sta de o jumatate de an pe butuci din cauza nepasarii si incompetentei CONSILIULUI LOCAL SI AL PRIMARULUI??? Stiti ca acesti copii sunt transportati , cate 11-12. in Loganul primariei??

05/09/15 11:38
Marcela

Primarul,gospodarul nr 1?? Pentru el este,se descurca sa faca pt el,dar pentru sateni nu face nimic,decat sa ii mintă cu atata nesimțire pe bietii țărani.RUSINE!!!!!DUMITRU BENDEAN cel mai mincinos primar de pana acuma.Pasunile din Fantanita nu sunt curățate,s-au curatat doar parțial,de văzul lumii.Oamenii nu au apa potabila,trebuie sa cumpere apă,sau sa bea din fantanile din care beau animalele.Sa mearga acest primar sa vadă cum se descurca acei oameni,nu sa stea la birou si sa spuna doar minciuni.RUSINE!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5