Primarul Cătălin Bota și echipa PNL de la Sângeorz Băi: Împreună putem face și mai multe pentru comunitatea noastră!

Lansarea candidaților PNL pentru funcția de primar și consilier local în Sângeorz-Băi a adunat aproximativ 200 de oameni. Alături de primarul Cătălin Bota și echipa sa au fost RObert Sighiartău - candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean, deputatul Diana Morar, secretarul de stat Terente Ciui, primari liberali, candidați la funcția de primar, consilieri județeni și consilieri locali.
"A fost o seară memorabilă la Sângeorz-Băi! Am simțit din plin căldura și susținerea voastră la lansarea candidaturii pentru funcția de primar și a echipei de consilieri locali PNL.
Cu inima deschisă, vă mulțumesc pentru încrederea și speranța pe care le puneți în noi. Împreună, am realizat multe, dar știu că putem face și mai multe pentru comunitatea noastră", a declarat primarul Cătălin Bota.
"Sângeorz-Băi a intrat în cursa proiectelor naționale prin care se alocă fonduri pentru fiecare proiect câștigător ca stațiune de interes național. Sângeorz-Băi nu este în prezent stațiune de interes național, dar prin acest proiect va deveni. Pentru a atinge acest statut, se va construi un centru de tratament bazat pe resursele naturale existente (izvoare și baze de recuperare). Proiectul însumează 52 milioane euro, fonduri asigurate din bugetul guvernamental, derulat prin Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.
La eveniment au fost prezenți: viitorul președinte al Consiliului Județean, Robert Sighiartău, secretar de stat în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Terente Ciui, cât și alți
Haideți să dezvoltăm împreună Sângeorz-Băi, începând cu prezența la vot pe data de 9 iunie 2014!", a transmis deputatul PNL, Diana Morar.

(PNL BN CMF: 21240015)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5