Primăria Bistriţa: USR nu a solicitat autorizaţie pentru amplasarea bannerelor pe stâlpii Primăriei Bistriţa!

Ca urmare a diverselor luări de poziție cu privire la amplasarea unor bannere electorale fără a parcurge toate etapele prevăzute de legislația în vigoare, facem următoarele precizări:

Urmare a cererii Uniunea Salvați România – Filiala municipiului Bistrița, a fost eliberat Certificatul de Urbanism nr.1066 / 20.07.2020 în scopul amplasării a 65 bannere pe stâlpii electrici situați pe domeniul public al municipiului Bistrița. Conform prevederilor legale și a Certificatului de Urbanism bannerele pot fi amplasate cu acordul deținătorilor stâlpilor electrici.

Pentru stâlpii aflați în administrarea Primăriei municipiului Bistrița, 35 de locații, USR (Asocierea PNL, USR, PLUS) nu a solicitat permisiunea deținătorului (Municipiul Bistrița) și a amplasat bannerele – deci nelegal.

În 25.08.2020 ora 08.52, în urma somației transmisă a fost achitată diferența de 1500 lei și a fost eliberată Autorizația de folosire temporară pentru cele 12 locații utilizate pentru amplasarea bannerelor cu caracter electoral,  pentru perioada 14.08. – 27.08.2020.

 

 

Primarul municipiului Bistrița
Ovidiu Teodor Creţu

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5