Prima ediţie a tabarei Bistriţa Armonia Jazz

Asociatia Armonia Bistrita in parteneriat cu Liceul de Muzica Tudor Jarda organizeaza in perioada 25-28 sept prima editie a tabare de jazz, intitulata Bistrita-Armonia-Jazz. De vineri pana duminica vor avea loc workshopuri la Lic de Muzica si luni, 28 sept, la Hotel Metropolis concert cu trupa Bigg Dimm A'Band din Cluj si eventual cu tinerii foarte talentati participanti la Scoala de jazz din ziele de vineri-duminica. Workshop-urile vor fi coordonate de către lect. univ. dr. Răzvan Metea, de la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca, sub formă de repetiție cu trupa, elevii asistă la repetiție, după care, fiecare merge separat cu profesorul de instrument/canto si studiaza piesele, li se dau piesele, sau mici pasaje din ele, chiar improvizație, specifica acestui gen muzical. Nu se percepe taxa de participare.
Concertul final o sa fie luni seara, 28 sept, de la ora 19 la Hotel Metropolis. Avem in vedere, acordarea unor burse pentru copii şi tinerii talentaţi, interesaţi să continue studiul acestui gen muzical şi să participe la activităţi asemănătoare în ţară şi străinătate, cuantumul bursei fiind determinat de sumele adunate în acest sens.
Pregatire cu elevii si repreyentare in concert: Julia Kocis - tobe, Cluj; Gerhardt Bekes - trombon, Cluj; Tiberiu Herdlicska – pian, Cluj; Ioana Popa, voce, Bistrita; Oana Muresan, voce, Cluj, Bistrita; Mircea Borzoş, clarinet, Bistrita; Codruţ Ceoarec, saxofon, Bistrita; Mihai Berchi, contrabas, Bistrita; Florin Precup, trompetă, Bistrita; ;i elevul Cristian Copaciu, chitară, Bistrita.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5