Președintele Radu Moldovan și primarul Doru Crișan au recepţionat investiții în valoare de 1.000.000 de euro. Radu Moldovan: Vreau să îl felicit pe Doru Crișan, care este unul dintre cei mai harnici și performanți primari din județ

Investiții în valoare depeste 1.000.000 de euro recepționate la Prundu Bârgăului de Președintele Radu Moldovan și Primarul Doru Crișan.
Sâmbătă au fost recepționate lucrările de consolidare, amenajare și modernizare a 5,1 km de drumuri comunale în localitatea Prundu Bârgăului. Drumurile modernizate sunt: Strada Valea Ciorii, Meseriașilor, Vlad, Puriceni, Brujeni 1, Secu 1, Secu 2 și Suseni 1 și 2.
Investițiile au fost finanțate atât prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (fonduri guvernamentale), din bugetul local și din fonduri europene.
La finalul recepției, Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan a declarat: Mă bucur că prin activitatea susținută din ultimii doi ani, comuna Prundu Bârgăului începe să își recâștige statutul de Capitală a Văii Bârgăului. Vreau să felicit Consiliul Local și în special pe domnul primar Doru Crișan, care este unul dintre cei mai harnici și performanți primari din județul Bistrița-Năsăud. La fel ca până acum, voi sprijini cu toate pârghiile pe care le am la dispoziție, proiectele concrete ale comunei Prundu Bârgăului și a oricărei Unități Administrativ Teritoriale din județul Bistrița-Năsăud.

CONSILIUL JUDEȚEAN
Purtător de cuvânt,
Ivan Bogdan-Gruia

Comentarii

19/10/14 18:31

Scurt și la obiect:s-a mers pe principiul „cine dă mai mult”.Nu contează cine te-a pus sus,contează cine și cu cât te-a uns. Rușine,d-le Crișan !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5