Președintele Radu Moldovan și echipa social-democrată, la Salva: Lari Anchidim duce mai departe proiectele de dezvoltare! Mulțumim Gheorghe Onul!

Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, alături primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, primarul Lechinței - Romeo Florian, consilieri județeni și membri social-democrați s-a întâlnit cu oamenii din comuna Salva pentru a discuta despre proiectele administrației județene, despre problemele locale, dar și pentru a arăta susținerea față de Lari Anchidim, candidatul PSD penntru funcția de primar. .
"𝗥𝗮𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗮𝗹 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝘁̦𝗮-𝗡𝗮̆𝘀𝗮̆𝘂𝗱 𝗮 𝗮𝗷𝘂𝗻𝘀 𝘀̦𝗶 𝗶̂𝗻 𝗳𝗿𝘂𝗺𝗼𝗮𝘀𝗮 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗮̆ 𝗦𝗮𝗹𝘃𝗮. Mi-a fost drag să mă întâlnesc din nou cu oamenii locului, să îi ascult și să le las un Raport al proiectelor pentru ei. Mulțumesc colegului meu, Gică Onul, pentru tot ceea ce a făcut pentru comună în cele 7 mandate. Apreciez înțelepciunea de a se retrage din cursa pentru un nou mandat și de a-l lăsa pe mai tânărul coleg Lari Anchidim să ducă mai departe proiectele de dezvoltare!", a precizat Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5