Președintele Radu Moldovan: Nu ştiu astăzi unde voi candida! Sunt pregătit pentru orice sarcină pe care o voi primi din partea colegilor!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud şi al PSD B-N, Radu Moldovan, a declarat că deocamdată nu poate spune pentru ce funcție va candida la alegerile din acest an, însă este pregătit să îndeplinească orice sarcină va fi stabilită de colegii săi social-democrați.
„Aştept rezultatul de la europarlamentare, aştept rezultatul sondajului, aştept decizia colegilor mei dacă vor vrea să candideze, aştept mai multe lucruri. Am o decizie personală, dar ea depinde foarte tare de mult mai mulţi factori şi sunt pregătit pentru orice sarcină pe care o voi primi din partea colegilor. Am făcut o greşeală acum câţiva ani cu expresiile „niciodată, orice ar fi”. Nu ştiu să răspund (n.n. – o candidatură pentru Primăria Bistriţa). Nu sunt pe persoană fizică şi vom vedea ce se va întâmpla. E extrem de important ceea ce se va întâmpla la europarlamentare. Pe urmă vom vedea ce spun sondajele. Pentru candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi de primar al municipiului Bistriţa, decizia aparţine Comitetului Politic Naţional al PSD, care PSD de fiecare dată a făcut sondaje la nivel naţional. Noi vom face sondajele necesare pentru a putea face propuneri, dar ele au fost verificate de alte instituţii de sondare a opiniei publice la nivel naţional. Nu ştiu astăzi unde voi candida. Undeva voi candida”, a declarat președintele Emil Radu Moldovan.
În context, preşedintele PSD Bistriţa, Daniel Suciu, a precizat că şi-ar dori un candidat ca Radu Moldovan pentru Primăria Bistriţa.

Comentarii

12/01/24 16:19
Ovidiu

Dar ce trebuie neapărat sa candideze! Sa dispară și PSD și PNL, dar nici cu celelalte nu ms mândresc!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5