Preşedintele Radu Moldovan: La mulţi ani, supereroilor de mâine! La mulţi ani, tuturor copiilor!

"Cu ocazia zilei bucuriei, jocului, creativității și viitorului, Ziua Internațională a Copilului, deschidem larg porțile Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, cu o expoziție devenită deja tradiție, “Expoziția de primăvară Brickenburg”. Fascinanta lume a cosmosului, reconstituită din piese LEGO poate fi vizitată de către cei mici și mari, în perioada 1 iunie-5 iulie, în intervalul orar 10-18.

Vă așteptăm, cu drag!
La mulţi ani, supereroilor de mâine!
La mulţi ani, tuturor copiilor!", este mesajul transmis de preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

După o lungă perioadă în care Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud și-a restrâns activitatea cu publicul, astăzi a fost deschisă expoziția devenită deja tradițională ”Expoziția de primăvară Brickenburg” organizată în parteneriat cu Asociația Brickenburg. În cadrul celei de a șaptea ediții, sunt expuse modele LEGO cu tematică spațială precum și lucrări Toy Photo și de grafică filatelică, realizate de artiști din mai multe țări. Primii 5 vizitatori au fost răsplătiți cu un premiu surpriză de către organizatori!


Expoziția reflectă o preocupare de mai bine de 40 de ani a expozanților pasionați de LEGO și se adresează atât copiilor cât și adulților, provocați să descopere misterele spațiului prin prisma jocului. Fascinanta lume a cosmosului reconstituită din piese LEGO poate fi vizitată de către toți cei interesați în perioada 1 iunie-5 iulie 2020, în intervalul orar 10-18.
Pentru o bună desfășurare a activității facem următoarele precizări: se permite accesul vizitatorilor numai în condițiile purtării obligatorii a măștii individuale și după verificarea temperaturii de către reprezentantul muzeului; nerespectarea acestor prevederi conduce la refuzul accesului. Totodată, vizitatorii sunt rugați să respecte traseele indicate de personalul de specialitate al muzeului. Accesul în expoziție este permis în grupuri de maximum 3 persoane (cu excepția familiilor cu 2 sau mai mulți copii), la un interval de 10-15 minute. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5