Preşedintele Radu Moldovan, după întâlnirea cu ministrul Attila Cseke: Vă mai așteptăm în Bistrița-Năsăud, cu același gând de colaborare și muncă, pentru oameni!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, EmiL Radu Moldovan, s-a întâlnit cu ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, pentru a discuta despre proiectele majore de investiţii finanţate de Guvern.
"Rămânem aliați pentru oameni, pentru continuarea dezvoltării județului nostru, căci la final, faptele contează . Călăuziți de acest obiectiv, ne-am bucurat să-l primim în județul nostru pe domnul Cseke Attila, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.
Pentru că faptele vorbesc de la sine, în cadrul vizitei de lucru, au fost prezentate exemple de bună practică, proiecte deosebit de importante ce au prins deja contur: construirea uneia dintre cele mai moderne Săli Polivalente din țara noastră, “casa sportului bistrițean”, locul unde vor crește generații de sportivi și unde promovăm performanța; reabilitarea și modernizarea Colegiului Național “Liviu Rebreanu”, un simbol al Bistriței prin performanțele educaționale și arhitectură.
Un obiectiv salvat prin ambiția și buna colaborare profesională a fostului ministru al Dezvoltării, domnul Deputat Daniel Suciu, și doamna Președinte a CNI, Manuela Pătrășcoiu. Vă mulțumim pentru această vizită de lucru, domnule Ministru Cseke Attila, un gest de normalitate ce confirmă continuarea bunei colaborări și a investițiilor în județul nostru.
Vă mai așteptăm în Bistrița-Năsăud, cu același gând de colaborare și muncă, pentru oameni, pentru dezvoltare!", a fost mesajul transmis de preşedintele Radu Moldovan.

 

Comentarii

16/04/21 16:16
Sergiu

Se pare că Radu Moldovan, pe care nu-l dă inteligenta afară din casă, devine penibil când se laudă cu investitii inutile la poalele dealului COCOS din Unirea. Caci nu-i decât un exemplu de prostie decizia de a construi încă o sală polivalentă la Unirea în conditiile în care Bistrita mai are una chiar in oras . In schimb Bistrita nu dispune de o sală de festivităti adecvată pentru un oras resedință de județ. Chiar si asa, din moment ce ai o sală polivalentă în oras de ce să mai faci una când eventual cu acei bani ai fi putut să faci un bazin olimpic acoperit sau chiar un patinoar artificial acoperit pentru diversificarea competitiilor sportive găzduite la Bistrița.
Asta nu inseamnă să nu se amenajeze un complex sportiv in Unirea care să includă doar terenuri si dotari pentru practicarea sportului de masă si care să fie conceput dupa modelul Complexului Sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca, realizat de primarul Emil Boc, cu fonduri guvernamentale prin CNI tocmai in perioada guvernării PSD.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5