Președintele Radu Moldovan, alături de Florin Oltean, la Teaca, și Simion Stupinean, la Milaș

Președintele Emil Radu Moldovan și echipa social-democrată s-au întâlnit cu locuitorii comunelor Teaca și Milaș, pentru a prezenta proiectele de dezvoltare ale Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, dar și pentru a arăta susținerea față de candidații nominalizați în cele două comune la alegerile locale din 9 iunie.
"Împreună cu echipa PSD, am ajuns în comuna Teaca, un loc pe care domnul primar Iustian Muntean l-a dus pe drumul bun al dezvoltării! Mulțumim, Iusti pentru toată munca și implicarea ta! Proiectele continuă alături de Florin Oltean, actualul viceprimar, viitorul nostru candidat! Florin te asigurăm de toată susținerea și îți dorim spor la treabă!", a tranmsmis președintele Radu Moldovan.
La Milaș, după ce comuna "a mers ani de zile pe drumul dezvoltării cu un primar harnic și implicat, domnul Iosif Gabor, acum, din partea echipei PSD, vine în fața alegătorilor, un alt om de votat, domnul Simion Stupinean ", a precizat Radu Moldovan, subliniind că "felul în care l-au primit locuitorii comunei, dorința de implicare și experiența sa administrativă, vor face ca frumoasa comună să fie pe mâini bune".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5