Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan: La Josenii Bârgăului am avut parte de o surpriză foarte plăcută. Alături de primarul Nicolae Vrâncean, avem în derulare 19 proiecte în valoare de 13,9 milioane de euro! Am venit cu o veste bună

Primăria Și Consiliul Local Josenii Bârgăului în colaborare cu Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Centrul Județean Pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Serviciul Conservarea, Cercetarea, Protejarea și Promovarea Culturii Tradiționale au organizat evenimentul Josenii în Sărbătoare ce a debutat la Școala Gimnazială Josenii Bârgăului cu Colocviul cu titlul „Zilele obștei comunei Josenii Bârgăului", prima zi fiind încheiată cu discotecă cu DJ - în curtea Scolii Gimnaziale. Duminică, pe scena din centrul comunei au evoluat Călin Brăteanu, Ansamblurile „Străjăncuța" și „Dor Străbun" din Bilca, (județul Suceava) și Taraful lui Cotos, Ansamblul Artistic Profesionist „Dor Românesc" Bistrița, cu artiştii Domnica Dologa, Cristina Retegan, Veronica Bălan, Nicolae Cioanca, Anamaria Marti, Ansamblul Folcloric „Flori Bârgăuane" Josenii Bârgăului, Sabina Someșan, Ionuț Silviu Avram, Violeta Todoran, Bianca Găvan, pe partea de folcor, dar şi momente cu Trupa de dans „Axei and the Roses", Izabella Miron. Nu a lipsit nici sportul prin demonstrația de karate - Școala de karate „Tiger" - Josenii Bârgăului.
Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, prezent la eveniment, a declarat: „La Josenii Bârgăului am avut parte de o surpriză foarte plăcută: tinerii și copiii de aici duc mai departe portul și tradițiile din străbuni. Alături de primarul Nicolae Vrâncean, avem în derulare 19 proiecte în valoare de 13,9 milioane de euro! Am venit și cu o veste foarte bună pentru toți oamenii de aici: modernizarea DJ 172D (Josenii Bârgăului - Strâmba - Ilva Mică) este realizată în proporție de 90% și până la venirea sezonului rece, lucrările vor fi terminate! La mulți ani Josenii Bârgăului! La mulți ani comunitate frumoasă”.
Focul de artificiia încununat sărbătoarea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5