Preşedintele CJ, Radu Moldovan: Jandarmeria Română a vegheat la apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor

Aniversarea a 163 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române îmi oferă un prilej cu totul deosebit de a-mi exprima aprecierea pentru activitatea depusă zi de zi de către o structură formată din oameni dedicați, care veghează la siguranța cetățenilor și a comunităților din România.

Jandarmeria Română și-a consolidat poziția de partener legitim al instituțiilor statului prin profesionalismul și dedicarea cu care, de-a lungul timpului, a vegheat la apărarea drepturilor și libertăților cetățenilor din România. În acest context, îmi exprim convingerea că Jandarmeria Română, prin intermediul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, va continua să fie un garant ferm al drepturilor cetățenilor și al democrației.

În mod deosebit, adresez un cuvânt de apreciere conducerii Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, ai cărei reprezentanți sunt un partener stabil și onest în servirea intereselor cetățeanului. Am convingerea că siguranța, liniștea socială și climatul de ordine din comunitatea noastră se va îmbunătăți continuu în perioada următoare, protejarea intereselor și libertăților cetățenești fiind un deziderat comun.
Acum, la ceas aniversar, le doresc tuturor angajaților Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, cele mai calde urări de împlinire profesională, sănătate și putere de muncă.
LA MULȚI ANI!

CONSILIUL JUDEȚEAN
Președinte,
Emil Radu Moldovan

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5