Preşedintele CJ: 1010 operații de Neurochirurgie! Mulţumim, din suflet, medicilor neurochirurgi Andrei Farcaș Rotariu, Vasile Leaț Savin, Horațiu Chițac!

1010 operații de Neurochirurgie. Acesta este numărul impresionat la care a ajuns echipa de neurochirurgi de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, coordonată de medicul neurochirurg Andrei Farcaș-Rotariu, în perioada 2017-2021, transmite preşedintele Consiliului Judeţean.
Potrivit preşedintelui Radu Moldovan, multe dintre aceste operații, cu un grad ridicat de complexitate, au fost realizate în premieră în județul nostru, salvând vieți sau dând șansa la o viață normală.
"Au fost extirpate tumori cranio-cerebrale, operații ce țin de patologia traumatică cranio-vertebrală, degenerativ-vertebrală, dar și vertebro-medulară. Și n-am fi ajuns la această performanță fără voi, „îngerii în halate albe”, medicii specialiști veniți în județul nostru și fără investiții semnificative în aparatură ultraperformantă. Mulțumim din suflet, medicilor neurochirurgi Andrei Farcaș Rotariu, Vasile Florin Leaț Savin, Horațiu George Chițac și tuturor cadrelor medicale ce le sunt alături, atunci când fac minuni. La cât mai multe operații reușite, dragii mei. Vă sunt alături! Continuăm investițiile neprețuite în oameni, pentru oameni!", declară preşedintele CJ, Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5