Pregătește-ți mașina pentru vară! Verifică aceste 3 elemente IMPORTANTE

Sezonul concediilor și al drumețiilor lungi este incredibil de aproape! Începe și tu pregătirile pentru vară, punându-ți la punct mașina și verificând toate elementele care trebuie să fie pregătite pentru sezonul cald.

Întrucât fluctuațiile de temperatură sunt surprinzătoare, este posibil ca într-un timp scurt să te confrunți direct cu o vreme exagerat de caldă. Mai mult, ieșirile de la sfârșit de săptămână sau concediile lungi cu familia și prietenii vor impune ca mașina ta să fie gata de plecare și de aventuri pe drumurile lungi și adesea anevoioase ale țării. Verificările trebuie sporite dacă te hotărăști să străbați Europa la volanul mașinii, în timp ce plata asigurării nu trebuie ignorată în nicio situație. Pentru componente auto la standarde europene, intră pe www.ANVELOPE-oferte.ro, unde găsești cele mai calitative piese. Pregătește-te cum se cuvine de vacanță.

Citește în acest articol despre 3 componente ale mașinii pe care să le verifici imediat:

1. Înainte de a pleca în vacanță, asigură-te că mașina ta este echipată cu anvelopele perfecte de vară. Fiind confecționate dintr-un cauciuc special și cu striații care să asigure aderența la frânare și în curbe, anvelopele speciale de vară vor rezista mai bine temperaturilor extreme de la nivelul asfaltului. Intră pe site și comanda online avelopele ieftine potrivite autoturismului tău. Alege una dintre mărcile de renume pentru a circula în siguranță vara aceasta.

2. O altă componentă a mașinii pe care este nevoie să îl verifici cu această ocazie este sistemul de frânare. Dacă identifici sunete deobișnuite în timpul condusului sau al frânării, poți verifica întâi personal starea plăcuțelor. Discurile sunt, de asemenea, componente care pot periclita buna funcționare a întregului sistem, alături de ulei. Mergi cu mașina într-un service autorizat pentru ca mecanicii profesioniști să se ocupe imediat de probleme mașinii tale. Aceste sistem este exptrem de important pentru buna funcționare a vehiculului și trebuie verificat odată cu venirea sezonului cald, în special după o iarnă cu temperaturi extreme.

3.  Cu siguranță, îți dorești un loc în care să te refugiezi de căldura dogoritoare a verii, iar acesta poate fi chiar mașina ta. În drum spre serviciu, spre casă sau destinația de vacanță, ai aerul condiționat în funcțiune pentru a crea atmosfera plăcută pe care o cauți. De aceea, un alt element căruia trebuie să îi verifici funcționalitatea înainte de urcarea temperaturilor în termometre este întreg sistemul de climatizare. Igienizarea aerului condiționat auto se impune pentru a distruge bacteriile și pentru a elimina mirosurile neplăcute din mașină pe toată durata verii.

Așadar, pregătește-ți mașina corespunzător pentru sezonul cald și echipează-te, la rândul tău, pentru vacanțe și aventuri de neuitat la volan!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5