Prefectul Stelian Dolha, subprefecţii judeţului şi angajaţi ai Instituţiei Prefectului au donat sânge!

În fiecare an, în data de 14 iunie marcăm Ziua Mondială a Donatorului, pentru a crește gradul de conștientizare a nevoii de donare de sânge, pentru a se putea asigura calitatea, siguranța și disponibilitatea sângelui și a produselor din sânge pentru pacienții care au nevoie.
Prefectul Stelian Dolha și subprefecții Atilla Decsei și Lorand Toth, împreună cu câțiva angajați ai Instituției Prefectului au ales să doneze sânge, ca gest de solidaritate pentru cei aflați în nevoie și ale căror vieți depinde de acest gest voluntar de dăruire.
"Bonurile primite reprezentanții Instituției Prefectului cu ocazia donării de sânge vor fi folosite pentru a achiziționa produse alimentare care vor fi donate. Vă amintim că, zilnic, spitalele și camerele de gardă au nevoie de sânge, iar donarea de sânge este o procedură sigură și ușoară, care salvează milioane de pacienți în fiecare an.
Din sângele donat o singură dată poţi ajuta până la 3 persoane! Fii erou, donează sânge și salvează vieți!", se arată în comunicatul Instituţiei Prefectului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5