Prefectul Stelian Dolha, de Ziua Mondială a Sănătăţii: Ţin să mulțumesc tuturor cadrelor medicale. Vă doresc putere de muncă în continuare

Azi e Ziua Mondială a Sănătății – prilej de recunoaștere publică și respect pentru toți cei care se pun în slujba sănătății oamenilor.

“Ziua Mondială a Sănătății, dedicată comunității medicale aflate în slujba sănătății și a vieții oamenilor, ne găsește anul acesta în plin efort global de luptă împotriva pandemiei de coronavirus. Dacă până acum marcarea acestei zile era un prilej de conștientizare a importanței pe care sănătatea o are pentru fiecare dintre noi și pentru societate, anul acesta Ziua Mondială a Sănătății devine inevitabil simbol al eforturilor aproape supraomenești pe care medicii și personalul medical din țările afectate de pandemie îl fac pentru a salva vieți și pentru a opri răspândirea unui virus care amenință sănătatea a milioane de oameni.
(…) Prețuiesc munca personalului medical și îl asigur că la nivelul Guvernului mobilizăm toate mijloacele de care dispunem pentru a le asigura logistica necesară protejării personalului din spitale și îngrijirii pacienților, fie că achiziționăm echipamente de pe piața externă, fie că operaționalizăm fabrici din România. De asemenea, alocăm fondurile de care sistemul medical are nevoie, iar prima rectificare a bugetului pentru 2020 este dedicată protecției, tratamentului și combaterii răspândirii noului coronavirus. Cu toții, personal medical, autorități, cetățeni – suntem de aceeași parte a baricadei. Doar împreună, uniți și responsabili, puteți depăși cu bine această perioadă”., transmite prim-ministrul Ludovic Orban.

“Azi, mai mult ca oricând, țin să mulțumesc tuturor cadrelor medicale care și-au asumat o vocație pe care o îndeplinesc cu devotament, profesionalism și dăruire. Vă doresc putere de muncă în continuare și să nu renunțați la empatia și implicarea de care ați dat dovadă și până în prezent. Lumea are nevoie de voi!”, transmite prefectul Stelian Dolha cu ocazia acestei zile.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5