Prefectul Dolha: Nu avem niciun caz de coronavirus, dar nu au mai venit rezultate de trei zile

                    Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că la nivelul judeţului nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus, toate cele 11 rezultate venite de la laboratorul din Cluj-Napoca fiind negative. „Vestea bună pe care o anunţăm este că nu avem niciun caz de coronavirus în judeţul Bistriţa-Năsăud. Vestea mai puţin bună este că, într-adevăr, rezultatelele testelor pe care le-am trimis întârzie. Mai avem doar două cazuri negative, dar atât din cele 95 trimise. Ştiţi foarte bine că la laboratorul de la Cluj-Napoca, singur pe Transilvania, abundenţa e mare. Se pot face doar 70 de teste/zi, în condiţiile în care, vorbeam cu prefectul de la Cluj, ar trebui să facă cel puţin 500 pe zi”, a transmis prefectul Stelian Dolha.

Comentarii

17/03/20 10:18
cititor

Izolati-i , stati cu ochii pe ei ca pe ” butelie ” … si nu va luati dupa declaratiile lor ” pe proprie raspundere ” … ca astia NU sunt constientzi, toti mint si nu spun adevarul de unde vin , de groaza faptului ca trebuie sa stea izolati in carantina . Basca faptul ca majoritatea pe unde au fost, au muncit ilegal… , nu au asigurari sociale si de sanatate , nu au avut bani sa mearga pe la doctori sa se consulte ca in strainatate este foarte scump , au dormit prin parcuri, gari, autogari, pe sub poduri si viaducte … etc, ba au mai si facut tot felul de prostii facandu-ne de c*cat pe unde au umblat… si ca sa nu-i depisteze politia mint de ” ingheatza apele ” … si nu spun unde au fost .
Asadar… PE EI … SI NU-I SLABITI DIN OCHI… sa n-aiba ” loc de intors ” , ca din cauza lor ne-am ales cu toate aceste infectii si cu aceasta ” stare de urgentza ” . In nici un caz nu din Romania s-au infectat cei care au acest virus ! ! !
Preaslavita, preaiubita si draga noastra diaspora …

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5