Povestea tânărului ars, preluat de elicopterul SMURD: Era la coasă, cu fratele lui, şi a vrut să-şi încălzească mâncarea

Băiatul de 16 ani din Coşbuc a fost preluat de elicopterul SMURD de pe stadionul Năsăud pentru a fi transportat la Bucureşti. El a fost transferat de la Echipajul de Terapie Intensivă SMURD Bistriţa şi preluat pentru a fi dus de urgenţă pentru mai multe investigaţii şi tratament.
Băiatul a suferit arsuri pe 40 % din corp.
Conform informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al ISU BN, plt. maj. Marius Rus, băiatul ar fi vrut să aprindă cu benzină focul, pentru a-și încălzi mâncarea, flacăra izbucnind pe el.
Copilul a fost la câmp, la coasă, împreună cu fratele mai mare, unde aveau o casă şi au dorit să mânce de amiază. Fratele, de 21 de ani, a sărit în ajutorul lui, a stins focul şi a sunat la 112.
Tânărul a fost dus la Spitalul Năsăud, iar apoi s-a solicitat echipajul de Terapie mobilă ce s-a deplasat de la Bistrița, cu medic. Fiind un caz grav a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la București.
Aurel Andreieș, tatăl copilului va merge cu trenul pe urmele băiatului, până va ajunge la spital.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5