Pompierii militari sângeorzeni sprijină reconstrucţia caselor distruse de un incendiu, la Poiana Ilvei

În 28 aprilie a.c., pompierii militari sângeorzeni, sprijiniți de colegii de la Secția de Pompieri Năsăud și voluntarii de la SVSU Măgura Ilvei, dar și de foarte mulți săteni au sărit în sprijinul a două familii ale căror case (tip duplex) au fost afectate de un incendiu puternic, ce s-a întins pe o suprafață de aproximativ 600 mp, într-o gospodărie de pe raza localității Poiana Ilvei.

Cel mai important obiectiv a fost atins, nu au fost înregistrate victime, au fost evacuate animalele din adăposturi, precum și trei butelii care puteau exploda în orice moment. De asemenea, au fost protejate vecinătățile, pentru că incendiul se manifesta cu violență în momentul sosirii echipajelor de intervenție.

Misiunea pompierilor de sprijinire a comunității continuă și în această perioadă: Silviu, Marius, Viorel, Ioan, Artene, Alin au hotărât să meargă câteva zile să sprijine cele două familii cu patru, respectiv trei membri.
Cu sprijinul întregii comunități care s-a mobilizat prin punerea la dispoziție a materialelor de construcție necesare, pompierii sângeorzeni, pe lângă implicarea financiară, reconstruiec imobilul afectat de incendiu. Sunt pricepuți și inimoși și nu pot rămâne indiferenți la momentele grele ale semenilor.

De-a lungul timpului, pompierii din ISU Bistrița – Năsăud au desfășurat mai multe acțiuni de voluntariat, multe dintre acestea la nivelul comunităților pe care le deservesc, în raioanele de intervenție ale subunităților. De această dată, vrem să mulțumim tuturor celor care s-au implicat în acest demers și sunt o sursă de inspirație pentru noi toți!

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE ISU „BISTRIŢA”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5