Polițiștii și-au promovat profesia la CN "Andrei Mureșanu" și CN "Liviu Rebreanu"

Comunicat de presă

Vrei să devii polițist? Ai toate detaliile, începând de la primul pas - înscrierea, aici: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2023

Cererile de înscriere pentru admiterea la instituțiile de învățământ postliceal ale M.A.I. se pot depune zilnic, până în 5 noiembrie 2023 și se transmit exclusiv în format electronic, pe adresa de e-mail: [email protected]

Ieri, 25 octombrie, în scopul informării, polițiștii de la Resurse Umane, Pregătire Profesională, Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au stat de vorbă cu elevii și le-au explicat ce condiții trebuie să îndeplinească și care sunt probele pentru admiterea în școlile M.A.I.

Astfel, liceenii din clasele a XI- a și a XII-a de la colegiile naționale ”Liviu Rebreanu” și ”Andrei Mureșanu” din Bistrița au aflat ce presupune să fii polițist în cadrul serviciilor Acțiuni Speciale, Ordine Publică, Rutieră sau Criminalistică.

Elevii aflați în practică la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud le-au răspuns liceenilor la toate întrebările și curiozitățile avute în legătura cu "viața de elev" într-o școală de poliție.

Astăzi, 26 octombrie și mâine, 27 octombrie, polițiștii vor desfășura activități similare de informare și promovare a meseriei de polițist în licee din orașele Beclean și Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5