Polițiștii locali de la posturile din Subcetate și Viișoara își dovedesc utilitatea!

Polițiștii locali de la posturile din zona Subcetate și localitatea componentă Viișoara își dovedesc utilitatea. În ultimele 3 luni, au fost preluate și soluționate 81 de sesizări la posturile din Viișoara și Subcetate ale Poliției Locale, anunță primarul Ioan Turc.
Sesizările au fost pe teme legate de tulburarea liniștii publice, consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, incendierea de deșeuri menajere, aruncarea de deșeuri în alte locuri decât cele special amenajate, cerșetorie și alte comportamente antisociale. Pentru toate aceste fapte, amenzile aplicate se ridică la suma de 19.760 lei.
Siguranța publică în toate zonele municipiului este prioritară și, împreună cu polițiștii locali și cu sprijinul cetățenilor cu spirit civic, reducem comportamentele antisociale din Bistrița.

Comentarii

30/11/22 11:41
Dorel

Orice politsist este util si eficient, daca este folosit acolo si cand este coordonat eficient , unde , cum si cand, cu adevarat este nevoie de el ... si nu este tzinut doar la " corvoada " si ... " alte servicii " ( sa nu le numesc ptr ca de f multe ori, efectiv sunt umilitoare ...) . Foarte bine, felicitari si sa-si faca treaba ptr care sunt platiti foarte bine , in raport cu agentii de la Politia Nationala !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5